För media

Kontaktuppgifter

Kommunikationschef Minna Elo
044 493 2470
minna.elo(at)reumaliitto.fi

Kommunikationsspecialist Pia Laine
044 269 05 09
pia.laine(at)reumaliitto.fi

Reumaförbundets kommunikationsavdelning betjänar journalister genom att leta upp intervjuobjekt och källuppgifter liksom i frågor som rör användning av foton och logotyper.

Information om reumatiska sjukdomar

Reuma-abc, som Reumaförbundet publicerar, ger detaljerad och aktuell information om reumatiska sjukdomar och reumaläkemedel samt om hur det är att leva med reuma. Texterna är skrivna av läkare som har specialiserat sig på reuma.

Du kommer direkt till sidan med information om olika slags reumatiska sjukdomar genom att klicka här.

Uppgifter i Reuma-abc och guider får publiceras förutsatt att källan anges.

Information om Reumaförbundet

Reumaförbundet grundades år 1947. Till förbundet hör 138 medlemsföreningar som är spridda runt om i Finland. Antalet medlemmar i Reumaförbundet uppgår till cirka 30 000. Förbundet erbjuder stöd och information till personer som lever med en reumatisk sjukdom eller en sjukdom i stöd- och rörelseorganen. Reumaförbundet är en folkhälso-, patient-, handikapp- och motionsorganisation.

Du kan bekanta dig med Reumaförbundets påverkansarbete här.

Logotyper

Reumaförbundets logotyp består av en bilddel och en textdel. I regel ska bilden alltid användas tillsammans med namnet.

Reumaförbundets logotyp får användas av Reumaförbundets medlemsorganisationer. Tillstånd krävs för användning i andra sammanhang. Logotypen kan till exempel användas i medier eller undervisningsmaterial som behandlar Reumaförbundet.

Reumaförbundets kommunikationsavdelning styr användningen av logotypen. Om du behöver råd om användning eller en annan version av logotypen, kontakta vår kommunikationsavdelning info(at)reumaliitto.fi.

Reumaförbundets logotyper för media.