Dataskydd och information om webbsidorna

Dataskydd

Dataskyddsbeskrivning - långvarig information (pdf - daterad 3.9.2020)

Information om webbsidorna

Reumaförbundet i Finland rf svarar för Reumaliitto.fi-webbsidorna. Du kan ge respons till adressen info@reumaliitto.fi eller fylla i följande blankett: yhteydenottolomake.

Reumaförbundet i Finland rf ansvarar för webbsidornas innehåll, och innehållet är upphovsrättsligt skyddad.  Reuma-aapinen och guidernas information kan publiceras med förbehåll för att källan nämns. Reumaförbundet ansvarar även för följande webbsidors innehåll: harvinainenreuma.fi  och  jokamumminettiin.fi

KWD Digital ansvarar för det tekniska förverkligandet av sidorna.

Sidorna innehåller Reumaförbundets egna bilder och illustrationer. För återanvändning av bilder och illustrationer vänligen kontakta upphovsrättens innehavare Reumaförbundet, om annat inte nämns under bilden/illustrationen.