Dataskydd och information om webbsidorna

Dataskydd

Dataskyddsbeskrivning - långvarig information (pdf - daterad 3.9.2020)

Information om webbsidorna

Reumaförbundet i Finland rf svarar för Reumaliitto.fi-webbsidorna. Du kan ge respons till adressen info@reumaliitto.fi eller fylla i följande blankett: yhteydenottolomake.

Reumaförbundet i Finland rf ansvarar för webbsidornas innehåll, och innehållet är upphovsrättsligt skyddad.  Reuma-aapinen och guidernas information kan publiceras med förbehåll för att källan nämns. Reumaförbundet ansvarar även för följande webbsidors innehåll: harvinainenreuma.fi  och  jokamumminettiin.fi

Citrus ansvarar för det tekniska förverkligandet av sidorna.

Sidorna innehåller Reumaförbundets egna bilder och illustrationer. För återanvändning av bilder och illustrationer vänligen kontakta upphovsrättens innehavare Reumaförbundet, om annat inte nämns under bilden/illustrationen.

Reumaliitto.fi använder cookies, som underlättar användningen av sidorna samt underlättar utvecklandet av webbplatsen. Du kan hindra användningen av cookies genom att ändra på datorberedningarna i din webbläsare.

Tillgänglighetsutlåtande

Detta tillgänglighetsutlåtande gäller Reumaförbundets webbtjänster och har uppdaterats 24.9.2020.

Tjänsten omfattas av lagen om tillhandahållande av digitala tjänster (306/2019). Den grundar sig på Europaparlamentets och rådets direktiv (EU) 2016/2102 om tillgänglighet avseende offentliga myndigheters webbplatser och mobila applikationer.

Reumaförbundets webbplats (reumaliitto.fi, reuma.fi) publicerades 23.11.2016, vilket innebär att tillgänglighetskraven på tjänsten gäller från och med 23.9.2020.

Tillgängligheten hos webbplatsen

Reumaförbundet eftersträvar att garantera tillgängligheten på sin webbplats så att tjänsten och hela dess innehåll är tillgängligt för alla.

Informationen i detta utlåtande grundar sig på manuella och maskinella utvärderingar gjorda både av Reumaförbundet självt och den som skött det tekniska genomförandet av webbplatsen.

Tekniska korrigeringar har utförts på webbtjänsten för att säkerställa att den uppfyller kraven.

Efter dessa förändringar uppfyller Reumaförbundets webbplats i stort sett nivåerna A och AA enligt Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1-kriterierna.

En del av innehållet omfattas inte av lagstiftningen. Alla pdf- och doc-dokument publicerade före 23.9.2018 är inte tillgängliga. Det samma gäller för videofilmer publicerade före 23.9.2020. Vi har gjort ansträngningar för att säkerställa tillgängligheten för centrala dokument och videoinnehåll. Allt innehåll publicerat från och med september 2020 är tillgängligt.

Respons och kontaktuppgifter

Om du upptäcker brister i tillgängligheten på webbplatsen, ge respons genom att skicka e-post till info@reumaliitto.fi.

Om du inte är nöjd med det svar du fått eller inte överhuvudtaget får svar inom två veckor, kan du skicka en anmälan till Regionförvaltningsverket i Södra Finland (https://www.tillganglighetskrav.fi/dina-rattigheter/).

Tillsynsmyndighetens kontaktuppgifter

Regionförvaltningsverket i Södra Finland
Enheten för tillgänglighetstillsyn
www.tillganglighetskrav.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
telefonnummer växel 0295 016 00