Tue toimintaa

Nuori nainen halaa iäkkäämpää naista. Molemmat hymyilevät kameralle.Lahjoituksen tekeminen on helppoa. Voit lahjoittaa joko verkossa tai tilisiirrolla. Lahjoittamalla autat meitä jatkamaan työtämme lasten, nuorten, aikuisten ja ikääntyvien hyväksi. 

Mikään lahjoitus ei ole liian pieni - monesta pienestä tulee yhdessä suurta. Halutessasi voit valita lahjoituksellesi tarkan kohteen tai tukea yleistä toimintaamme. Lahjoituksestasi hyötyy moni tukea tarvitseva. 

Lahjoita verkossa

Voit tehdä verkossa lahjoituksen Lahjoittamon sivulla. Reumaliitto kerää Lahjoittamon sivulla varoja kahteen kohteeseen, lasten ja nuorten työhön sekä Reumaklubin toimintaan. 

Lahjoita tilisiirrolla

Voit tukea Reumaliiton toimintaa myös tilisiirtona tehtävänä lahjoituksena:

  • Keräystilinumero: FI97 5789 5420 0889 60
  • BIC: OKOYFIHH
  • Käytä viitettä 7595. 

Kiitos tuestasi!

 

Olin aina ajatellut, että nivelreuma on vain vanhojen ihmisten sairaus, mutta ikäväkseni jouduin toteamaan tämän oletukseni vääräksi. Olin juuri 18 täyttänyt. Nyt vasta 18 vuotta sairastettuani olen hyväksynyt sen osaksi elämääni. Tulee huonoja päiviä ja parempia päiviä, mutta pitäisi aina osata nauttia niistä päivistä, kun huomaa aamulla, että pääseekin sängystä ylös alle puolessa tunnissa tai saakin sen juuston leikattua ihan itse.

Keräyslupa: RA/2021/340

Muutospäätös