Vastaa kyselyyn reumasairauksien hoidon laadusta

16.5.2018

Reumaliitto selvittää verkkokyselyllä, mitä mieltä reumasairauksia sairastavat ovat hoitonsa laadusta. Kyselyyn voivat vastata kaikki reumasairauksia sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavat.

Kyselyssä selvitetään, millaisena ihmiset kokevat saamansa hoidon laadun ja kuinka helppoa hoitoon on päästä. Lisäksi kartoitetaan sitä, miten vaihdot hoitopaikasta toiseen sujuvat.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

Kysely on avoinna maanantaihin 4.6.2018 asti. Siirry vastaamaan kyselyyn tästä.

22.5.2018
Reumaliitto lausui hieronnan ammattitutkinnon ja erikoisammattitutkinnon perusteiden
17.5.2018
Kun ympäristö on esteetön, jokaisen on helppo liikkua ja toimia.
18.4.2018
Pitkäaikaissairaus on suuri taloudellinen rasite runsaalle kolmasosalle sairastavista.
14.3.2018
Reumaliiton Resurf-hankkeessa ilmenneiden tarpeiden pohjalta liitto lausui valtiovarainministeriö