Vastaa kyselyyn reumasairauksien hoidon laadusta

16.5.2018

Reumaliitto selvittää verkkokyselyllä, mitä mieltä reumasairauksia sairastavat ovat hoitonsa laadusta. Kyselyyn voivat vastata kaikki reumasairauksia sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavat.

Kyselyssä selvitetään, millaisena ihmiset kokevat saamansa hoidon laadun ja kuinka helppoa hoitoon on päästä. Lisäksi kartoitetaan sitä, miten vaihdot hoitopaikasta toiseen sujuvat.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

Kysely on avoinna maanantaihin 4.6.2018 asti. Siirry vastaamaan kyselyyn tästä.

Käsi kirjiottaa

13.2.2019
Eduskuntapuolueet suhtautuvat positiivisesti pitkäaikaissairaiden maksutaakan helpot
31.1.2019
Suomen Reumaliitto antoi lausunnon eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnalle hallituksen esi
31.1.2019
Suomen Reumaliitto lausui sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksuista
17.1.2019
Vuotuinen lääkekatto laskee hieman, muuten muutokset pieniä.