Vastaa kyselyyn reumasairauksien hoidon laadusta

16.5.2018

Reumaliitto selvittää verkkokyselyllä, mitä mieltä reumasairauksia sairastavat ovat hoitonsa laadusta. Kyselyyn voivat vastata kaikki reumasairauksia sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavat.

Kyselyssä selvitetään, millaisena ihmiset kokevat saamansa hoidon laadun ja kuinka helppoa hoitoon on päästä. Lisäksi kartoitetaan sitä, miten vaihdot hoitopaikasta toiseen sujuvat.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

Kysely on avoinna maanantaihin 4.6.2018 asti. Siirry vastaamaan kyselyyn tästä.

Kuvituskuva käsi kirjoittaa

10.12.2019
Lääkekaton ylittävien lisäkorvausten maksaminen muuttuu ajantasais
28.11.2019