Vastaa kyselyyn reumasairauksien hoidon laadusta

16.5.2018

Reumaliitto selvittää verkkokyselyllä, mitä mieltä reumasairauksia sairastavat ovat hoitonsa laadusta. Kyselyyn voivat vastata kaikki reumasairauksia sekä muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavat.

Kyselyssä selvitetään, millaisena ihmiset kokevat saamansa hoidon laadun ja kuinka helppoa hoitoon on päästä. Lisäksi kartoitetaan sitä, miten vaihdot hoitopaikasta toiseen sujuvat.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10–15 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa.

Kysely on avoinna maanantaihin 4.6.2018 asti. Siirry vastaamaan kyselyyn tästä.

Kuvituskuva käsi kirjoittaa

12.8.2020
Hallitus neuvottelee paraikaa työllisyystoimista, joiden olisi määrä tuoda Suomeen 30
6.5.2020
Nivelreuma tuo joskus mukanaan reumakyhmyjä. Ne ovat yleensä vaarattomia.
14.4.2020
Reumaliitto antoi lausuntonsa lääkkeiden hintalautakunnalle sosiaali- ja tervey
31.3.2020
Reumaliitto lausui sosiaali- ja terveysministeriölle näkemyksensä valmisteilla olevaa