Vastaa kyselyyn reumasairaudesta ja työelämästä

8.10.2020

Miten reumasairaus vaikuttaa kohdallasi työelämään ja työntekoon, työnhakuun tai opiskeluun? Mitkä asiat tukisivat työkykyäsi parhaiten? Vastaa kyselyyn!

Selvitämme pitkäaikaissairauksien vaikutuksia työelämään yhdessä Allergia-, iho- ja astmaliiton, Crohn ja Colitis ry:n ja Psoriasisliiton kanssa.

Selvitys on suunnattu työikäisille, joilla on jokin pitkäaikainen sairaus. Tuloksia hyödynnetään järjestöjen vaikuttamistyössä ja viestinnässä.

Kyselyyn voi vastata 8.–22.10. välisenä aikana osoitteessa http://vastaa.innolink.fi/jarjestot/reuma.

Kuvituskuva. Nainen rannalla. Teksti Reumasairaus ja työelämä - vastaa kyselyyn!

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
30.11.2020
Reumaliitto, Allergia-, iho- ja astmaliitto, IBD ja muut suolistosa