Vastaa kyselyyn reumaa sairastavien lasten perheille

21.9.2017

Vastaa reumaa sairastavien lasten perheille tarkoitettuun kyselyyn, jolla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä. Samalla voit lähettää ammattilaisille terveisiä.

Kun lapsi sairastuu reumasairauteen, niin perheen arki muuttuu etenkin aluksi. Pitää ottaa asioista selvää, perehtyä lääkityksiin ja hoitoon sekä käydä lääkärin ja/tai reumahoitajan vastaanotolla.

Yksi Reumaliiton tehtävistä on välittää kokemuksellista tietoa ammattilaisille reumasairaiden lasten ja heidän perheidensä arjesta ja sen haasteista sekä siitä, mikä palveluissa toimii ja missä olisi kehittämisen varaa.

Kyselyn avulla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä sekä niiden mahdollisia katvealueita.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voida tunnisaa yksittäisen perheen tai lapsen tietoja.

Siirry vastaamaan kyselyyn

28.2.2019
Kuopiolaiset opiskelijat lähtivät mukaan toteuttamaan Iloa Elämään -päivää lapsiperh
12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!
1.10.2018
Jos suunnittelet raskautta ja käytät reumalääkkeitä, mahdolliset muutostarpeet lääki
29.5.2018
Nuorena saatu reumadiagnoosi voi tuntua epäreilulta.

Espoo
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa
Turku
Tutustu toisiin reuman