Vastaa kyselyyn reumaa sairastavien lasten perheille

21.9.2017

Vastaa reumaa sairastavien lasten perheille tarkoitettuun kyselyyn, jolla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä. Samalla voit lähettää ammattilaisille terveisiä.

Kun lapsi sairastuu reumasairauteen, niin perheen arki muuttuu etenkin aluksi. Pitää ottaa asioista selvää, perehtyä lääkityksiin ja hoitoon sekä käydä lääkärin ja/tai reumahoitajan vastaanotolla.

Yksi Reumaliiton tehtävistä on välittää kokemuksellista tietoa ammattilaisille reumasairaiden lasten ja heidän perheidensä arjesta ja sen haasteista sekä siitä, mikä palveluissa toimii ja missä olisi kehittämisen varaa.

Kyselyn avulla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä sekä niiden mahdollisia katvealueita.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voida tunnisaa yksittäisen perheen tai lapsen tietoja.

Siirry vastaamaan kyselyyn

30.9.2019
Pienet arkiset teot auttavat pitämään mielen hyvinvointia yllä.
17.6.2019
Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diag
3.6.2019
Lastenreumatologi Kristiina Aalto kertoo potilailleen, että nivelte

Syksyn 2019 suorilla luennoilla Reumaliiton Facebook -sivuilla reumatologi Antti Puolitai
Tampere
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan luennolle yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.
Espoo
Oulu
Iloa Elämään -tapahtuma ensimmäistä kertaa SuperParkissa!