Vastaa kyselyyn reumaa sairastavien lasten perheille

21.9.2017

Vastaa reumaa sairastavien lasten perheille tarkoitettuun kyselyyn, jolla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä. Samalla voit lähettää ammattilaisille terveisiä.

Kun lapsi sairastuu reumasairauteen, niin perheen arki muuttuu etenkin aluksi. Pitää ottaa asioista selvää, perehtyä lääkityksiin ja hoitoon sekä käydä lääkärin ja/tai reumahoitajan vastaanotolla.

Yksi Reumaliiton tehtävistä on välittää kokemuksellista tietoa ammattilaisille reumasairaiden lasten ja heidän perheidensä arjesta ja sen haasteista sekä siitä, mikä palveluissa toimii ja missä olisi kehittämisen varaa.

Kyselyn avulla kartoitamme palveluiden toimivuutta ja niiden kehittämistä sekä niiden mahdollisia katvealueita.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulokset esitetään yhteenvetoina, joista ei voida tunnisaa yksittäisen perheen tai lapsen tietoja.

Siirry vastaamaan kyselyyn

17.6.2019
Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diag
3.6.2019
Lastenreumatologi Kristiina Aalto kertoo potilailleen, että nivelte
28.2.2019
Kuopiolaiset opiskelijat lähtivät mukaan toteuttamaan Iloa Elämään -päivää lapsiperh
12.12.2018
Ole mukana auttamassa – ilahduta aineettomalla lahjalla!

Hei sinä 13–17-vuotias nuori, tule viettämään hauskaa viikonloppua kanssamme Hauholle 6.–
Tampere
Reumaa sairastaville 13–18 -vuotiaille nuorille suunnattu päivä täynnä tietoa ja rentoa yhdessäol
Espoo