Vastaa Fimean lääkekyselyyn

21.1.2014

Vastaaminen vie aikaa noin 15-20 minuuttia ja vastaaminen on vapaaehtoista. Kaikki tieto kerätään ja tallennetaan nimettömänä.

Kyselyyn voi myös vastata, vaikkei tällä hetkellä käyttäisikään mitään lääkettä. Vastausaikaa on 28.2.2014 asti.

Tutkimuksen käytännön toteuttamisesta ja vastauksista muodostuvasta tietokannasta vastaa Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea.

Tästä pääset vastaamaan kyselyyn.

Mihin tutkimuksen tuloksia käytetään?

Vuonna 2012 perustetun kansallisen lääkeinformaatioverkoston tavoitteena on kehittää ja välittää lääkkeisiin liittyvää tietoa niin lääkkeiden käyttäjille kuin terveydenhuollon ammattilaisillekin.
Kysely lääketiedon tarpeista ja tiedonlähteiden käytöstä toteutetaan, jotta Fimea pystyy kehittämään olemassa olevia tiedonlähteitä ja luomaan uusia niitä eniten tarvitseville.

Lääkkeiden järkevä ja turvallinen käyttö onnistuu vain, jos käyttäjällä on tarpeeksi tietoa omista lääkkeistään. Lääkkeen käyttäjällä on myös oikeus saada tietoa lääkkeistään.

Lisätietoja tutkimuksesta:

Katri Hämeen-Anttila
kehittämispäällikkö
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea
katri.hameen-anttila(at)fimea.fi p. 029 522 3513

Lisätietoja lääkeinformaatioverkoston toiminnasta löytyy Innokylästä.

Kiitos avustasi!

Jaana Hirvonen