Tule toimittajaksi Reumaliittoon

12.2.2016

Teemme Reuma-lehteä, verkkojulkaisuja, omahoidon ja hoidonohjauksen tukimateriaaleja. Kehitämme verkkopalveluamme ja sosiaalisen median kanaviamme. Olemme medialle tuttu asiantuntijataho.

Edellytämme monipuolista kokemusta toimitustyöstä, korkeakoulututkintoa, erinomaista suomen kielen taitoa, eri tekstilajien ja editoinnin hallintaa, sujuvia tietoteknisiä taitoja, luovaa ja itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kansalaisjärjestötoiminnan ja terveys- ja sosiaalialan tuntemusta, valmiuksia kehittää vaikuttamistoimintaa, hyvää kielitaitoa, visuaalista näkemystä ja kuvankäsittelytaitoja sekä kokemusta projektityöskentelystä.

Kiinnostuitko?

Jos tunnet olevasi etsimämme toimittaja, lähetä hakemuksesi ja CV 26.2.2016 mennessä sähköpostitse riitta.katko(at)reumaliitto.fi. Kirjoita aihekenttään: Toimittaja-hakemus.

Lisätietoja ti 16.2. ja to 18.2. klo 9.00–11.00 viestintäpäällikkö Riitta Katko puh. 040 554 6822

Suomen Reumaliitto on 159 jäsenyhdistyksen valtakunnallinen kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestö. Toimimme tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla. Tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa suomalaisten tule-terveydeksi. Yhdistyksiimme kuuluu 40 000 jäsentä. Järjestö on perustettu 1947.