Tietoa reumasairauksista syksyn luennoilta

25.9.2017

Tänä syksynä Ajankohtaista asiaa reumasairauksista -luentokiertue saapuu viiteen kaupunkiin. Reumatologin suorat luennot Facebookissa jatkuvat lokakuun alussa. Neuvontapuhelimeen voi soittaa ja kysyä lyhyitä kysymyksiä joka kuukausi. 

Luentopäivinä sekä avoin yleisöluento että luento ammattilaisille ja opiskelijoille

Ajankohtaista asiaa reumasairauksista -luentokiertue saapuu viiteen kaupunkiin loka-marraskuussa. Luvassa on uusinta tietoa tulehduksellisista reumasairauksista. Luennoilla puhujina ovat reumatologi Antti Puolitaival ja erikoistuva lääkäri Suvi Peltoniemi. Luennot ovat suomenkielisiä.

Luentopäivinä ensin on vuorossa luento terveydenhuollon ammattilaisille ja lääketieteen opiskelijoille klo 14.30-16, jonka jälkeen jatketaan avoimella yleisöluennolla klo 18-19.30.

luentokiertue

Suorat luennot jatkuvat Facebookissa

Syksyn suorilla luennoilla Reumaliiton Facebook -sivuilla reumatologi Antti Puolitaival puhuu borrelioosista, nivelpsoriaasista sekä myosiiteista. Vuoden viimeinen luento on kyselytunti.

Verkkoluentojen tarkoitus on tarjota uudella tavalla yleistajuista tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta kaikille kiinnostuneille. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen joko Reumaliiton Facebookin kautta tai lähettämällä viestin osoitteeseen info@reumaliitto.fi.

Luennot ovat katsottavissa jälkikäteen Facebookissa tai Reumaliiton YouTube-kanavalla.

Reumatologin puhelintunnit kuukausittain

Reumatologin puhelintunneilla voi tänäkin syksynä soittaa neuvontapuhelimeen ja kysyä lyhyitä kysymyksiä.

Puhelinnumero on 044 230 9460.

  • 17.10. klo 9-10
  • 16.11. klo 9-10
  • 14.12. klo 9-10 

fb-luennot

Aiheeseen liittyvät tapahtumat