Tietoa fibromyalgiasta ja ylävatsavaivoista uusimmassa Reuma-lehdessä

21.10.2016

Uusin Reuma-lehti 3/2016 on luettavissa nyt myös verkkoversiona. Lehden teemoina ovat fibromyalgia Kivun lähteellä -kokonaisuudessa ja vatsan hyvinvointi artikkelissa Limakalvohaavaumat on syytä ehkäistä.

Lehdessä on useita henkilöartikkeleja ja kokemustarinoita sekä tietoa liiton ja yhdistysten palveluista ja toiminnasta:

http://bit.ly/reuma-lehti_3_16

Alkuvuoden 2016 Reuma-lehden numerot on julkaistu näköispainoksina kirjapainon Lukusalissa. Sivulla on myös aiemmin lehdessä julkaistuja artikkeleita tekstimuodossa.

Julkaisemme lehden näköispainoksen verkossa viipeellä siten, että postitse lehden saaneet tilaajat ja jäsenet ovat ehtineet lukea lehtensä.

Tutustu lukusaliohjeeseen

Lukiessasi lukusaliversioita kannattaa tutustua lukusaliohjeeseen. Esimerkiksi sivun yläreunassa olevasta suurennuslasista voit suurentaa näkymää niin, että pienikin teksti on luettavissa.

Liity jäseneksi, saat lehden jäsenetuna

Painetun Reuma-lehden voi tilata tästä. Liittymällä jäseneksi Reumaliiton jäsenyhdistykseen saat lehden jäsenetuna ja samalla muut yhdistyksen tarjoamat ilot ja hyödyt. Painetusta lehdestä löydät ajankohtaisimmat tapahtuma-, koulutus-, loma- ja kurssi-ilmoitukset, joten kannattaa siis liittyä yhdistykseen