Tervetuloa Reumaliiton uusille sivuille!

23.11.2016

Reumaliiton sivut avattiin tänään täysin uudistuneina. Ilmeen lisäksi sivuston rakennetta ja sisältöä on uusittu ja päivitetty. Sivut toimivat nyt aiempaa paremmin myös mobiililaitteilla.

Ajankohtaista -osiosta löydät aina tuoreimmat uutiset sekä tulevat tapahtumat. Sivuille avautui myös blogi, johon kirjoittavat mm. jäsenet ja Reumaliiton työntekijät. Pääset myös tutustumaan jäsenlehteemme.  

Tule mukaan & osallistu -osiossa kerrotaan jäsenyhdistystemme toiminnasta, mm. liikuntapalveluista ja jäseneduista sekä siitä, miten toimintaan pääsee mukaan.

Sairastuneille & läheisille -osioon on puolestaan koottu yhteen tietoa ja palveluita tueksi elämään pitkäaikaissairauden kanssa, riippumatta siitä onko vastasairastunut vai elänyt jo pidempään sairauden kanssa.

Tietoa meistä -osiosta löydät kaikkien jäsenyhdistysten ja liiton työntekijöiden yhteystiedot. Lisäksi löydät tietoa mm. vaikuttamistoiminnastamme sekä ammattilaisille ja medialle suunnattua tietoa.  

Kattava reumasairauksien tietopaketti Reuma-aapinen sisältää ensivaiheen tietoa niin reumasairauksista, lääkkeistä kuin hoidoistakin. Aapinen on saanut uusille sivuille merkittävän täydennyksen. Sivuilta löytyy nyt kattava Lastenreuma-aapinen, joka sisältää lastenreuman lisäksi tietoa monista muista lastenreumatologisista sairauksista, joista osa on harvinaisia. Lastenreuma-aapinen on tuotettu kahden lastenreuman kansainvälisen organisaation, Paediatric Rheumatology International Trials Organisation (PRINTO) ja Paediatric Rheumatology European Society (PRES) yhteistyönä. Suomen edustajana yhteistyössä on lastenreumatologi, ylilääkäri Pekka Lahdenne.

Palautetta ja kehitysajatuksia Reumaliiton sivuista voi lähettää palautelomakkeen kautta tai osoitteeseen info(at)reumaliitto.fi.