Suomen Reumaliitto tekee kyselyn lasten reumasairauksien hoidosta

19.3.2012
Kysely tehdään sähköisenä surveypal-kyselynä. Vähintään 14-vuotias nuori itse voi vastata itse kyselyyn, sitä nuoremman lapsen puolesta vastaa hänen huoltajansa.Vastaukset ovat luottamuksellisia.

Kyselyssä kysytään tietoja terveydentilasta sekä kokemuksia hoidon toteutumisesta. Vastaamalla tutkimukseen annat luvan tietojesi käyttöön keskiarvotasolla. Antamiasi tietoja ei tarkastella yksilötasolla. Yksittäisiä sanallisia vastauksia voidaan raportoitaessa lainata. Tällöin vastaus muunnetaan tarvittaessa muotoon, josta vastaajaa ei voida tunnistaa.

Suomen Reumaliitto toivoo mahdollisimman paljon vastauksia perheiltä, joissa on 0-17v reumasairautta sairastava lapsi/nuori, jotta liitto voi käyttää tietoja esityksiinsä hoidon kehittämiseksi.

Ole ystävällinen ja jaa tietoa kyselylystä eteenpäin mahdollisimman monelle reumalapsiperheelle! Vastauksia voidaan ottaa vastaan 15.4.2012 saakka.

Tutkimuksen toteutuksesta vastaa Suomen Reumaliitto ry