Suomen Reumaliitto hakee osa-aikaista projektikoordinaattoria perhehankkeeseen

23.1.2013

Suomen Reumaliitto käynnistää kolmivuotisen ”Perhe pidossa” -hankkeen, jossa luodaan pitkäaikaissairaiden lasten perheille hyvinvointia vanhempien parisuhteen kautta tukeva malli. Hanke kehittäää toimintamallin, jossa pitkäaikaissairaiden lasten perheet löytävät vertaistukea silloinkin, kun samaa sairautta potevia perheitä ei omalla paikkakunnalla ole. Liitto testaa mallia ensin reumalapsiperheiden parissa. Tarvittavien korjausten ja muutosten jälkeen malli laajenee diabetestä ja sydänsairauksia sairastavien, ja myöhemmin muiden pitkäaikaissairaiden lasten perheisiin.

Reumaliitto hakee hankkeeseen osa-aikaista (50 prosenttia) projektikoordinaattoria, jonka tehtävänä on ylläpitää yhteyttä paikallisiin reumayhdistyksiin ja yhteistyökumppaneihin sekä projektiin osallistuviin perheisiin, organisoida tarvittavat tapaamiset ja koulutukset, viestiä ja markkinoida toimintaa ja raportoida hankkeen etenemisestä ja tavoitteiden toteutumisesta.

Tule meille töihin, jos

-        olet ulospäin suuntautunut ja asioit mielelläsi asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa

-        sinulla on kokemusta projektien tuloksekkaasta läpiviennistä

-        asiatekstien kirjoittaminen on sinulle helppoa

-        sinulla on valmiutta matkustaa kotimaassa jonkin verran

-        kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunottoon

-        voit aloittaa työt mieluiten jo 1.3.2013 alkaen.

Ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito on merkittävä etu, samoin aiempi perehtyneisyys järjestö- ja vertaistoimintaan.

Palkka 50 prosentinn työsuhteessa on n. 1.500 euroa/kk. Koulutuksesi, työkokemuksesi ja muut ansiosi voivat vaikuttaa palkan suuruuteen.

Toimipaikka on Reumaliiton keskustoimistossa, Iso Roobertinkatu 20-22 A, 00120 Helsinki.

Lähetä hakemuksesi ja cv osoitteella Lea Salminen viimeistään 1.2.2013 mennessä sähköisesti osoitteeseen: etrunimi.sukunimi@reumaliitto.fi. Lisätietoja kerron mielelläni  28. ja 30.1 klo 9.00 – 11.00 ja 31.1 klo 15.00 – 16.00 numerossa 040 5546 821.

Lea Salminen

järjestöjohtaja