STM tiedottaa: Ota kantaa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisiin palveluihin

19.9.2011
Sosiaali- ja terveysministeriön tiedote:
Verkkouutinen 09.09.2011 13:10
Ota kantaa sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisiin palveluihin

Keskustelu sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisistä palveluista jatkuu verkossa syyskuun loppuun asti. Otakantaa.fi-verkkosivuilla kerätään kokemuksia verkosta löydettävästä terveystiedosta, sähköisistä palveluista tai niiden puutteesta sosiaali- ja terveydenhuollossa. Keskusteluun voi osallistua nimimerkillä.

Keskustelu liittyy valtiovarainministeriön Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaan (SADe-ohjelma), jonka yhtenä tavoitteena on tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon keskeisiä palveluja verkkoon vuoteen 2014 mennessä. Työ tehdään yhteistyössä valtiovarainministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön, kuntien ja järjestöjen kanssa.

Tavoitteina on tarjota verkossa palveluita oman terveyden ja hyvinvoinnin seurantaan ja hallintaan sekä tarvittavien palvelujen löytämiseen ja niihin hakeutumiseen. Tavoitteena on myös antaa kansalaisille sähköisiä välineitä osallistua omien palvelujensa suunnitteluun, parantaa tiedonkulkua kansalaisten ja ammattilaisten välillä sekä tarjota kanava palautteen antamiseksi.

Osallistu keskusteluun osoitteessa:
www.otakantaa.fi