Sote-keskusten palvelut tärkeää rakentaa pitkäaikaissairaita palveleviksi

26.11.2019

Reumaliitto kertoi kantansa siihen, mitä palveluita valmisteilla olevissa laaja-alaisissa sote-keskuksissa tulisi olla.

Sote-uudistusta ja laaja-alaisia sote-keskuksia sekä niiden sisältöjä valmistellaan kiireen vilkkaa. Kun laaja-alaiset sote-keskukset palvelevat hyvin pitkäaikaissairaita ja vammaisia, ne palvelevat hyvin kaikkia muitakin.

Ideaali lopputulos ovat keskukset, joissa ihmistä hoidetaan ajallaan ja kokonaisvaltaisesti. Tärkeää on luoda järjestelmä, jossa jokainen tarvitseva saa apua.

Katso kannanotto kokonaisuudessaan (pdf.)

28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
5.4.2022
Reumaliitto lähetti avoimen kirjeen kansanedustajille yhdessä kahdeksan muun potilasjärjestön kan