Sopeutumisvalmennuskursseille hakemaan

8.8.2013
Suomen Reumaliitto järjestää Raha-automaattiyhdistyksen tuella sopeutumisvalmennuskursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville, eri reumatauteja sairastaville. Kurssit ovat osallistujille maksuttomia. Hakuaika kursseille päättyy noin neljä viikkoa ennen kurssin alkua.

Kuntoutumiskeskus Apilassa Kangasalla
Nivel- ja selkärankareuma parikurssi 30.9.-4.10.2013

Ruissalon kylpylässä Turussa
Mitä jos puolisoni sairastaa, alle 50 v. 14.-18.10.2013

Eedenin kylpylässä Oulussa
Jaksamista ja voimia työelämään 4.-8.11.2013

Yksilökursseille valitaan enintään 14 henkilöä ja parikursseille enintään kahdeksan pariskuntaa.

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan lääkärintodistus tai kopio esimerkiksi viimeisimmästä hoitoselosteesta. Matkakuluista voi saada korvausta Kelasta vain, mikäli hakijalla on B-lausunto kyseiselle kurssille.

B-todistus on myös edellytys mahdollisen kuntoutusrahan myöntämiselle kurssin jälkeen.
Hakulomake palautetaan viimeistään kuukausi ennen kurssin alkua Suomen Reumaliittoon.

Välitäthän tietoa eteenpäin asiasta kiinnostuneille ja henkilöille, joiden tiedät hyötyvän näistä kursseista.

Lisätietoja:
kurssisihteeri Leena Loponen, leena.loponen(at)reumaliitto.fi tai 040 5044 536