Sinustako vapaaehtoinen? Vapaaehtoisrekry käynnissä vuoden loppuun

4.12.2020

Reumaliitto uudistaa parhaillaan valtakunnallista vapaaehtoistoimintaansa. Nyt etsimme eri puolilta Suomea kokemustoimijoita, vertaistukijoita sekä media- ja somelähettiläitä.

• Kokemustoimijat vievät tietoa sairastamisen eri puolista eri sosiaali- ja terveyshuollon yksiköihin. Tavoitteena on vaikuttaa kokemustiedolla palveluiden kehittämiseen sekä lisätä asiakaslähtöisyyttä.
  • Vertaistukijoiden kanssa haluamme rakentaa verkossa toimivan vertaistukikanavan erityisesti äskettäin reumadiagnoosin saaneille.
  • Media- ja somelähettiläät toimivat kiinnostuksen ja tilanteen mukaan eri viestintäkanavissa ja antavat kasvot pitkäaikaisen reumasairauden kanssa elämiselle.

Kaikki mukaan tulevat saavat perehdytyksen toimintaan.

Hae mukaan osoitteessa webropol.com/s/rekry2021.

Kerro meille mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi. Haku kestää 15.1.2021 saakka. Olemme hakijoihin yhteydessä heti alkuvuodesta. Lisätietoa voit kysyä osoitteesta info@reumaliitto.fi.

Kuvituskuva: Sydämiä seinässä ja tekstinä Sinustako vapaaehtoinen? #vapaaehtoisuusvahvistaa

8.1.2021
Etsimme joukkoomme sinua, joka olet innostunut ja innostava yhdistys- ja kansalaisto
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.
13.3.2020
Reumaliitto peruu omat tapahtumansa huhtikuun loppuun asti koronavirustilanteen taki

Verkkotapahtuma
Alueellisen työn uuteen malliin liittyvä tilaisuus mallia alueilla toteuttaville vapaaehtoisille.
Reuma- ja tulesyhdistysten liik
Verkkotapahtuma
Erityisesti kevättalven liukkailla hyvä tasapaino on valttia.
Tervetuloa virtuaalisille kuntavaalikahveille ke 10.2. klo. 17.30-19.00!