Sinustako vapaaehtoinen? Vapaaehtoisrekry käynnissä vuoden loppuun

4.12.2020

Reumaliitto uudistaa parhaillaan valtakunnallista vapaaehtoistoimintaansa. Nyt etsimme eri puolilta Suomea kokemustoimijoita, vertaistukijoita sekä media- ja somelähettiläitä.

• Kokemustoimijat vievät tietoa sairastamisen eri puolista eri sosiaali- ja terveyshuollon yksiköihin. Tavoitteena on vaikuttaa kokemustiedolla palveluiden kehittämiseen sekä lisätä asiakaslähtöisyyttä.
  • Vertaistukijoiden kanssa haluamme rakentaa verkossa toimivan vertaistukikanavan erityisesti äskettäin reumadiagnoosin saaneille.
  • Media- ja somelähettiläät toimivat kiinnostuksen ja tilanteen mukaan eri viestintäkanavissa ja antavat kasvot pitkäaikaisen reumasairauden kanssa elämiselle.

Kaikki mukaan tulevat saavat perehdytyksen toimintaan.

Hae mukaan osoitteessa webropol.com/s/rekry2021.

Kerro meille mistä tehtävistä olet kiinnostunut ja miksi. Haku kestää 15.1.2021 saakka. Olemme hakijoihin yhteydessä heti alkuvuodesta. Lisätietoa voit kysyä osoitteesta info@reumaliitto.fi.

Kuvituskuva: Sydämiä seinässä ja tekstinä Sinustako vapaaehtoinen? #vapaaehtoisuusvahvistaa

3.5.2022
Mitenkäs jäykkä koppura minä jo olen, ihmettelin itsekseni aina ratsastustunnin päät
12.2.2022
Teini-iässä elämääni tuli mukaan jotain, mitä en osannut odottaa, sairaus nimeltä sy
3.2.2022
Haluaisitko jakaa kokemuksiasi arjesta sairauden kanssa?
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.

Verkkotapahtuma
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Rovaniemi
Tervetuloa mukaan pelaamaan tuttuja lautapelejä liikunnallisina versioina!
Rovaniemi
Jokainen jäsenyhdistys on tervetullut virkistäytymään ja suunnittelemaan yhteistä toimintaa!
Reumaliitto kutsuu koulutetut vertaistukijat vertaistukijapäiville!