Selvitämme reumasairauksien vaikutusta aikuisten työ- ja toimintakykyyn Suomessa - vastaa kyselyyn!

2.6.2017

Selvityksen kohteena ovat reumasairauksia tai tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat.

Tuloksia käytetään vaikuttamistyöhön ja ne julkistetaan Porin SuomiAreenalla heinäkuussa. Kyselyyn on helpointa vastata tietokoneella, mutta vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella.

Kyselyyn voi vastata 9.6 klo 10:00 asti.

Työ- ja toimintakykykysely: https://link.webropolsurveys.com/…/951204e9-4ba8-45bc-a284-…

Huom: Kysymyksessä numero 8 merkitään Kela- tai henkilökortin takana olevasta korvausoikeuskoodista ainoastaan kolminumeroinen tunnus eli korvausoikeuden 3 numeroa. Kirjaimia tai muita merkkejä ei merkitä!

Pori
Reumaliitto on juhlavuoden kunniaksi mukana SuomiAreenalla heinäkuussa 10.-14.7.2017
Pori
Tervetuloa Sairaan hyvät duunarit hommiin -keskustelutilaisuuteen tiistaina 11.7.
Helsinki
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Helsinkiin!
Mikkeli
Tervetuloa Reumaliiton jäsenyhdistyksille tarkoitettuun geokätköilykoulutukseen Mikkeliin!