Selvitämme reumasairauksien vaikutusta aikuisten työ- ja toimintakykyyn Suomessa - vastaa kyselyyn!

2.6.2017

Selvityksen kohteena ovat reumasairauksia tai tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat.

Tuloksia käytetään vaikuttamistyöhön ja ne julkistetaan Porin SuomiAreenalla heinäkuussa. Kyselyyn on helpointa vastata tietokoneella, mutta vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella.

Kyselyyn voi vastata 9.6 klo 10:00 asti.

Työ- ja toimintakykykysely: https://link.webropolsurveys.com/…/951204e9-4ba8-45bc-a284-…

Huom: Kysymyksessä numero 8 merkitään Kela- tai henkilökortin takana olevasta korvausoikeuskoodista ainoastaan kolminumeroinen tunnus eli korvausoikeuden 3 numeroa. Kirjaimia tai muita merkkejä ei merkitä!

Verkkotapahtuma
Reumaliitto järjestää tehtäväkohtaisia tapaamisia halli
Verkkotapahtuma
Reuma- ja tulesyhdistysten liikuntavastaavien etätreffit jatkuvat vuonna 2022.
Verkkotapahtuma
Reumaliitto järjestää tehtäväkohtaisia tapaamisia halli
Verkkotapahtuma
Oletko uusi toimija hallituksessa, tai haluaisitko vahvistaa omaa osaamistasi hall