Selvitämme reumasairauksien vaikutusta aikuisten työ- ja toimintakykyyn Suomessa - vastaa kyselyyn!

2.6.2017

Selvityksen kohteena ovat reumasairauksia tai tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavat.

Tuloksia käytetään vaikuttamistyöhön ja ne julkistetaan Porin SuomiAreenalla heinäkuussa. Kyselyyn on helpointa vastata tietokoneella, mutta vastaaminen onnistuu myös mobiililaitteella.

Kyselyyn voi vastata 9.6 klo 10:00 asti.

Työ- ja toimintakykykysely: https://link.webropolsurveys.com/…/951204e9-4ba8-45bc-a284-…

Huom: Kysymyksessä numero 8 merkitään Kela- tai henkilökortin takana olevasta korvausoikeuskoodista ainoastaan kolminumeroinen tunnus eli korvausoikeuden 3 numeroa. Kirjaimia tai muita merkkejä ei merkitä!

Helsinki
Reumaliiton aluetoimikuntien vastuuhenkilöille suunnatut tammitalkoot järjestetään tammikuun lopu
Tampere
Reumaliiton järjestöpäivät järjestetään jälleen helmikuussa 2018.
Helsinki
Teemapäivä järjestetään
Seinäjoki
Koulutus järjestetään Seinäjoen järjestötalossa viikonloppuna 27.-29.10.2017.