Sairastuneet työikäiset huomioitava työllisyystoimissa

12.8.2020

Hallitus neuvottelee paraikaa työllisyystoimista, joiden olisi määrä tuoda Suomeen 30 000 uutta työllistä.

Keskustelussa lienevät ainakin työttömien työnhakuvelvoitteen tiukentaminen sekä työllistymistä edistävien palveluiden lisääminen. Toimista on tarkoitus sopia syyskuun puolivälin budjettiriihessä.

Reumaliitto muistuttaa kannanotossaan hallitusta huomioimaan sairastuneet työikäiset työllisyystoimissa.

Lue koko kannanotto täältä (pdf.)

Helsingin Sanomat julkaisi 16.8.2020 Reumaliiton mielipidekirjoituksen asiasta. (Linkki)

28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
5.4.2022