Reumatologin suorat Facebook-luennot jatkuvat keväällä 2020

19.3.2020

Reumatologi Antti Puolitaipaleen suorat luennot jatkuvat huhtikuussa Reumaliiton Facebook-sivuilla. Puolitaival puhuu reumalääkkeiden tauotuksesta koronaepidemian aikana, hypermobiliteettioireyhtymästä ja EDS:stä sekä uudesta tiedosta liittyen reumasairauksiin ja niiden hoitoon. Kevään viimeinen luento on kyselytunti.

• Ke 1.4. klo 15–16: Reumalääkkeiden tauotus koronaepidemiassa + Hypermobiliteettioireyhtymä ja Ehlers-Danlos pähkinänkuoressa
  • Ke 6.5. klo 15–16: Mitä uutta reumasairauksissa ja niiden hoidossa
  • To 28.5. klo 14–15: Kyselytunti

Luentojen tarkoitus on tarjota uudella tavalla yleistajuista tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta kaikille kiinnostuneille. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen joko Reumaliiton Facebookin kautta tai lähettämällä viesti osoitteeseen info@reumaliitto.fi.

Luennot ovat katsottavissa jälkikäteen Facebookissa tai Reumaliiton YouTube-kanavalla. Luennoista on tehty oma soittolista.

Voit myös soittaa kysyäksesi reumatologilta. Reumatologin puhelintunneilla Antti Puolitaival vastaa lyhyisiin reumasairauksiin liittyviin kysymyksiin. Puhelinnumero on 044 230 94 60.

Seuraavat puhelinajat ovat:

• tiistai 7.4. klo 16–17
  • tiistai 5.5. klo 16–17
  • keskiviikko 17.6. klo 16–17

Reumatologi Antti Puolitaival jatkaa Facebook-luentojaan taas keväällä 2020. Tutustu luentojen aikatauluihin tässä uutisessa. Uutisesta löydät myös reumatologin puhelinajat.

28.6.2021
Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksella säädetään, mitkä laaturekisterit ovat Ter
17.6.2021
Lasten terveysfoorumi (LTF) haluaa tuoda esille järjestöjen roolin hyöd
2.6.2021
Potilasjärjestöt ovat huolissaan, että vuonna 2019 voimaan tullut toisiolaki sivuuttaa yksilön an

Verkkotapahtuma
Kiinnostaako sinua ihmisten hyvinvointi?
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Lappajärvi
Reumaliitto järjestää kursseja erilaisissa elämäntilanteissa oleville reuma- ja muit
Verkkotapahtuma