Reumaliitto selvittää jäsenistön tarpeita

28.4.2022

Reumaliitto toteuttaa toukokuussa 2022 jäsentutkimuksen.

Tutkimuksella selvitetään jäsenten tyytyväisyyttä Reumaliiton palveluihin sekä kartoitetaan, kuinka liitto voisi tulevaisuudessa vastata entistä paremmin reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien tarpeisiin.

Tutkimus toteutetaan sähköisenä tutkimuksena, lisäksi tarvittaessa tehdään puhelinhaastatteluita.

Tutkimuksen otos on muodostettu Reumaliiton Kilta-rekisterissä olevien jäsenyhdistysten jäsenistä. Kutsu sähköiseen tutkimukseen lähetetään tutkimukseen valikoituneille henkilöille sähköpostitse viikolla 18.

Tutkimuksen toteuttaa Innolink.

Verkkotapahtuma
Syksyllä jokaisella alueella toteutetaan työpaja, johon kutsutaan 1-2 osallistujaa alueen yhdisty
Rauma
Jokainen jäsenyhdistys on tervetullut virkistäytymään ja suunnittelemaan yhteistä toimintaa!
Oletko mukana yhdistystoiminnassa?
Verkkotapahtuma
Tule kuulemaan Reumaliiton oppaasta, joka kertoo yhdistyksen vai