Reumaliitto on mukana Lasten terveysfoorumin lausunnossa lapsistrategiasta

17.6.2021

Lasten terveysfoorumi (LTF) haluaa tuoda esille järjestöjen roolin hyödyntämisen tärkeyden osana kansallisen lapsistrategian toimeenpanoa.

Järjestöissä on vahvaa asiantuntija- ja kokemustietoa lasten ja nuorten terveyteen ja sosiaaliseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lisäksi järjestöt ovat tilan ja äänen antajia lapsille ja nuorille. Järjestöillä on tietoa lasten ja nuorten kokemuksista, tarpeista ja mielipiteistä erilaisissa elämäntilanteissa, tätä tietoa ja kanavia voi hyödyntää strategian toimeenpanossa.

Lausunnon on allekirjoittanut Reumaliiton lisäksi 19 muuta järjestöä.

Lausunto kokonaisuudessaan (pdf)

9.5.2022
Onni Ryynänen kertoi 5-vuotiaana isälleen, että hänestä tulee jalkapalloilija.
28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
23.4.2022
Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron rajalla on vuori nimeltä Maglić.
5.4.2022
Reumaliitto lähetti avoimen kirjeen kansanedustajille yhdessä kahdeksan muun potilasjärjestön kan