Reumaliitto kävelytti kansaa Kaivopuistossa ja muualla maassa

29.9.2014

Kaunis syksyinen auringonpaiste virkisti mieliä ja nosti hymyn kävelijöiden kasvoille Helsingin Kaivopuistossa Suomen Reumaliiton järjestämässä maaottelukävelyssä. Viron reumaliitto, Eesti reumaliit, oli saapunut paikalle koko hallituksensa voimin.

Ruotsalaiset kävelivät tällä kertaa Pohjois-Suomen tilaisuudessa Rokualla ja omalla maaperällään. Tapahtuma oli jatkoa Reumaliiton 20 vuoden kävelyperinteelle.

Kuvasatoa kuvagalleriassamme

Kurkista kuviin.

Kaivopuiston tapahtumassa Aira Samulin näytti esimerkkiä ja innosti kaikkia kansalaisia pitämään huolta terveydestään liikkumalla, nukkumalla hyvin ja tekemällä terveellisiä valintoja jokapäiväisessä elämässään.

Fysioterapeutti ja kävelyasiantuntija Jarmo Ahonen opasti oikeaa kävelytekniikkaa ja muistutti lihashuollon tärkeydestä liikunnan yhteydessä.

Laulaja, lauluntekijä Yona, Johanna Pitkänen, viritti kävelijöitä lauluillaan Nicolas Rehnin kitarasäestyksellä.

Tapahtumatorilla Reumaliitto ja yhteistyökumppanit jakoivat terveystietoa ja testasivat halukkaiden tuki- ja liikuntaelinten kuntoa.

Uutislähetyksessä

Yle Nyheter TV-nytt lähetys uutisoi tapahtumaa lauantai-iltana.
• Yle Areena: Se till att gå på rätt sätt! (2 minuter, som börjar vid 6:35 min)

Onnistunut kävelytempaus järjestettiin myös mm. Rokualla, Parkanossa ja Parikkalassa.

Reumaliitton liikunta-aiheista saa lisätietoa verkkosivuiltamme. Yhdistyksemme järjestävät runsaasti liikuntatilaisuuksia ja ryhmiä.