Reumaliitossa uutta toimintaa nuorille aikuisille

10.6.2014

1.       SUOMEN REUMANUORET RY

Tämän vuoden alussa on perustettu uusi, valtakunnallinen nuorten aikuisten yhdistys.
Yhdistys on tarkoitettu 18 - 35 -vuotiaille tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville.
Se tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia vertaistukeen, järjestää tapahtumia ja vaikuttaa asenteisiin, niin että nuoret tule-sairaat eivät kohtaisi ennakkoluuloja.
Yhdistys on nimeltään Suomen Reumanuoret ry (SRN ry) ja siihen voi liittyä täyttämällä lomakkeen Suomen Reumaliiton sivuilla tai laittamalla sähköpostia jäsenasioiden hoitajalle: sanni.alajaaski(at)suomenreumanuoret.fi.
SRN ry on Suomen Reumaliiton jäsenyhdistys ja liittymällä siihen saa myös kaikki Reumaliiton jäsenedut.

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta saa pian avautuvalta sivustolta www.suomenreumanuoret.fi/.

2.       SOPEUTUMISVALMENNUSKURSSI NUORILLE AIKUISILLE 1.–5.9.2014, Siuntion kylpylä

Itseluottamuksen vahvistuminen
Omien voimavarojen tunnistaminen
Tulevaisuuden suunnitelmien rakentaminen

Siinä kolme syytä osallistua tälle maksuttomalle kurssille! Kurssilla työskennellään lisäksi parisuhteeseen, sosiaaliturvaan, kipuun ja uupumukseen liittyvien asioiden kanssa. Viikon aikana myös liikut, rentoudut ja ehdit tutustua muihin kurssilaisiin. Kurssi on suunnattu 18 - 30 -vuotiaille.

Tarkempaa tietoa kurssista löydät sivultamme sekä kurssisihteeriltämme: Leena Loponen, leena.loponen(at)reumaliitto.fi, 040 504 4536.

3.       MONIULOTTEINEN MINÄ

Voimauttavan valokuvan omakuvatyöpaja 18 - 35 -vuotiaille tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville

31.7. – 3.8., Ristiina

Kurssilla luodaan lempeää ja rakastavaa katsetta omaan itseen, tuodaan näkyväksi itselle merkityksellisiä asioita ja otetaan uusia ihania omakuvia. Mitä kaikkea muuta olen kuin sairauteni?

Lue lisää kurssin ohjelmasta.

Tule mukaan!

Ilmoittautumisaika on päättynyt.
Muutama paikka on vielä vapaana, nopeimmat pääsevät vielä mukaan!

Ota yhteyttä sähköpostilla sini.hirvonen(at)reumaliitto.fi, tai puhelimitse 044 563 00 80.