Reumaliiton voimauttavan valokuvan työpajat kutsuvat

8.5.2014

Tule mukaan voimauttavan valokuvan työpajoihin

Työpaja vertaistoimijoille:

Rakastava katse omaan kipuun ja eheyteen - Voimauttavan valokuvan työpaja vertaistoimijoille reuma-/tulesyhdistyksessä

Aika: 31.5.-1.6.2014 (Purkutyöpaja 17.8. 2014 klo 10-15)
Paikka: Tuusula
Majatalo Onnela, Rantatie 34, 04310 Tuusula, (09) 258 821 (tarvittaessa kuljetus kurssipaikalle Järvenpään VR- asemalta)

Kaksiosaisessa työpajassa voimauttavan valokuvan menetelmän kehittäjä Miina Savolainen opastaa itsen erilaisten puolien rakastavaan ja korjaavaan katsomiseen.

Työpajassa näkökulmana on myös vertaisryhmätyöskentely. Työpaja on hyväksyttävä toiminta-avustuskohde yhdistyksille.

Työpajaan mahtuu vain 16 osallistujaa. Nyt  on vapaana 9 paikkaa.

Työpaja nuorille:

Moniulotteinen minä - Voimauttavan valokuvan omakuvatyöpaja 18-35 -vuotiaille

Aika: 31.7.-3.8.2014
Paikka: Löydön kartano, Ristiina
Suomen Reumanuoret ja Suomen Reumaliitto toivottavat sinut tervetulleeksi voimauttavan valokuvan työpajaan! Kurssilaisia innostaa ja opastaa menetelmän kehittäjä Miina Savolainen.

Kenelle?

Kurssi on suunnattu 18 - 35 -vuotiaille tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville.