Reumahoitaja-chat jatkuu tiistaisin

9.1.2020

Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin.

Reumahoitaja vastaa kysymyksiin chat-palvelussa Reumaliiton verkkosivulla tiistai-iltaisin. Chat antaa reumasairauksia sairastaville mahdollisuuden kysyä lyhyitä, itseä askarruttavia kysymyksiä.

Reumahoitajalta voi kysyä omahoidosta tai esimerkiksi lääkkeisiin ja niiden käyttämiseen, rokotuksiin, matkustamiseen tai leikkauksiin liittyviä kysymyksiä.

Chat on avoinna tiistaisin klo 17.00–19.00 koko kevätkauden 2020, 16.6. saakka.

Ohjeet chatin käyttöön

Kun reumahoitaja-chat on avoinna, se näkyy Reumaliiton verkkosivun oikeassa alalaidassa. Aloita klikkaamalla Chat avoinna -kuvaketta. Kirjoita kysymyksesi avautuvaan ikkunaan. Sinulle vastataan mahdollisimman pian. Chat-keskustelun näkevät ainoastaan kysyjä ja vastaaja.

Sama hoitaja ei ole paikalla joka päivä, vaan vastaaja voi vaihtua kerrasta toiseen.

Mihin chat ei ole tarkoitettu?

Palvelu ei vastaa käyntiä omalla lääkärillä tai terveydenhuollon ammattilaisella. Palvelun kautta ei ole mahdollista saada diagnoosia, lähetteitä, reseptejä tai suosituksia lääkäreistä tai terveydenhuollon ammattilaisista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Reuma-aapinen antaa yksityiskohtaista, ajan tasalla olevaa tietoa reumasairauksista, -lääkkeistä ja reumasairauden kanssa elämisestä. Harviniaista diagnooseista löytyy tietoa Harvinainen reuma -sivustolta.

Lue kysymyksiä ja vastauksia reumasairauksista ja ravitsemuksesta.

Kuvituskuvaa

9.5.2022
Onni Ryynänen kertoi 5-vuotiaana isälleen, että hänestä tulee jalkapalloilija.
3.5.2022
Mitenkäs jäykkä koppura minä jo olen, ihmettelin itsekseni aina ratsastustunnin päät
28.4.2022
Sosiaali- ja terveysministeriö pyysi Reumaliitolta lausuntoa tekeillä oleviin esteettömyysasetuks
23.4.2022
Bosnia-Hertsegovinan ja Montenegron rajalla on vuori nimeltä Maglić.