Reuma-lehden kuvakisa yhdistyksille

21.6.2016

Reuma-lehden kuvakisassa metsästetään mukavimpia, hauskimpia ja iloisimpia yhdistyshetkiä ja kesätunnelmia.

Nappaa valokuva retkeltä, tapahtumasta, yhdessäolosta, toiminnasta tai tunnelmasta ja lähetä se meille 15.9. mennessä!

Kuvausteema: Liikkeestä hyvinvointia

Kaikkien kuvien lähettäneiden kesken arvotaan tuotepaketteja. Yksi ansioitunut kuvaaja palkitaan lisäksi maksuttomalla osallistumisella Reumaliiton järjestämään koulutukseen tai tilaisuuteen.

Näin osallistut:

• Lähetä enintään kolme kuvaa 15.9.2016 mennessä sähköpostin liitetiedostoina osoitteeseen info@reumaliitto.fi. Laita viestin otsikoksi Kuvakisa ja laita viestiin mukaan oma nimesi, yhteystietosi sekä halutessasi lyhyt kuvaus tilanteesta, jossa valokuva otettiin
  • Kuvan tekniset ominaisuudet: Mahdollisimman suurikokoinen JPEG-kuva (kuitenkin enintään 10 MT).
  • Muista kuvauslupa! Kuva voidaan julkaista esim. Reuma-lehdessä, Reumaliiton nettisivuilla tai Facebookissa, joten kysythän kuvattavilta luvan kuvien käyttöön.