Pikkujoulumatkalle Tallinnaan

2.10.2015

Tallinnan matka siirtyy vähäisen osallistujamäärän vuoksi kevääseen 2016!

Nyt on aika ilmoittautua Reumaliiton iloiselle pikkujoulumatkalle Tallinnaan.

Tule viettämään hyvänmielen pikkujoulua, tapaamaan muita reuma- ja tulesyhdistysten jäseniä ja nauttimaan Viking XPRS -laivasta sekä tunnelmallisesta Tallinnasta. Matkaa emännöi liiton toimitusjohtaja Maria Ekroth.

Saavuttuamme Tallinnaan, pääsemme bussilla oppaan kanssa pienelle kaupunkikierrokselle ja kierros päättyy hotellille. Asumme korkeatasoisessa Radisson Blu Sky-hotellissa, jossa myös nautitaan illallinen 21.11.

Sunnuntaina on aikaa piipahtaa Raatihuoneen torilla joulumarkkinoilla ja tehdä vaikka jouluostoksia. Tunnelmallisella torilla ostettavaa riittää ja kuuma glögi lämmittää kylmälläkin ilmalla.

Hyvänmielen matkan loppuhuipennuksena (laivassa ennen paluumatkaa) meillä on mahdollisuus kuunnella viestintävalmentaja, innostaja ja tunnelmantekijän Ritva Enäkosken 1,5 tunnin luento Arjen voimavarat ja vahvuudet. Ritva puhuu arkisista asioista tieteellisten tutkimusten valossa – siispä tutkittua tietoa hauskasti.  - Onko onnellisilla ihmisillä jokin salaisuus ja miten oppisimmekaan ymmärtämään itseämme ja toisiamme paremmin.

Luennon lopuksi ruokaillaan laivan bistrobuffetissa.

Matkan hinta: 190 euroa / henkilö

Matkaohjelma ja lisätietoja