Moniammatillisen tiimin chat aukeaa 19.11.

16.11.2018

Reumaliiton verkkosivujen moniammatillisen tiimin chat palvelee jälleen marras-joulukuussa. Se tarjoaa sairastaville ja oireista kärsiville tukea sekä mahdollisuuden kysyä lyhyitä, itseä askarruttavia kysymyksiä reumahoidon ja sosiaalityön ammattilaisilta.

Chat-palvelu on auki iltaisin kello 17—19 maanantaista torstaihin.  Maanantaisin ja keskiviikkoisin kysymyksiin vastaa sosiaalityöntekijä.  Tiistaisin ja torstaisin palvelusta tavoittaa reumahoitajan.

Reumahoitajalta voit kysyä omahoidosta tai esimerkiksi lääkkeisiin ja niiden käyttämiseen, rokotuksiin, matkustamiseen tai leikkauksiin liittyviä kysymyksiä. Paikalla tiistaisin ja torstaisin klo 17—19.

Sosiaalityöntekijän chat-palvelusta voit saada palveluohjausta reumasairauksien sosiaaliturvaviidakossa. Paikalla maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17—19.

Kannattaa muistaa, että palvelu ei vastaa käyntiä terveydenhuollon ammattilaisella. Palvelun kautta ei ole mahdollista saada diagnoosia, lähetteitä, reseptejä tai suosituksia lääkäreistä tai terveydenhuollon ammattilaisista. Sosiaalityöntekijä antaa neuvoja, mutta ei voi tehdä tukipäätöksiä.

Lisätietoa chat-palvelusta löydät täältä.

kysy nyt

10.4.2019
Reumaliiton tämän vuoden teemana on mielen hyvinv
4.4.2019
Reumaliitto lähetti Kelaan näkemyksensä kuntoutuksen kehittämisestä.
26.3.2019
Euroopan lääkevirasto EMA varoitti maaliskuun lopulla, että Xeljan
19.3.2019
Reumahoidon laatua aletaan seurata kansallisella rekis