Maakuntien ei pidä rahastaa asiakasmaksuilla – pitkäaikaissairaille maksut ovat suuri kuluerä

6.6.2018

Uusi asiakasmaksulaki antaa maakunnille mahdollisuuden periä ehdotettua pienempiä maksuja tai jättää ne kokonaan perimättä. Tätä mahdollisuutta tulee ehdottomasti hyödyntää.

Reumaliitto kirjoitti mielipidekirjoituksen yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton, Psoriasisliiton sekä Crohn ja colitis ry:n kanssa sairastamisen kustannuksista.

Kirjoitus julkaistiin useissa medioissa kuten Helsingin Sanomissa ja Turun Sanomissa.

Lue koko kirjoitus (pdf).

28.6.2021
Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksella säädetään, mitkä laaturekisterit ovat Ter
17.6.2021
Lasten terveysfoorumi (LTF) haluaa tuoda esille järjestöjen roolin hyöd