Maakuntien ei pidä rahastaa asiakasmaksuilla – pitkäaikaissairaille maksut ovat suuri kuluerä

6.6.2018

Uusi asiakasmaksulaki antaa maakunnille mahdollisuuden periä ehdotettua pienempiä maksuja tai jättää ne kokonaan perimättä. Tätä mahdollisuutta tulee ehdottomasti hyödyntää.

Reumaliitto kirjoitti mielipidekirjoituksen yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton, Psoriasisliiton sekä Crohn ja colitis ry:n kanssa sairastamisen kustannuksista.

Kirjoitus julkaistiin useissa medioissa kuten Helsingin Sanomissa ja Turun Sanomissa.

Lue koko kirjoitus (pdf).

17.6.2021
Lasten terveysfoorumi (LTF) haluaa tuoda esille järjestöjen roolin hyöd
2.6.2021
Potilasjärjestöt ovat huolissaan, että vuonna 2019 voimaan tullut toisiolaki sivuuttaa yksilön an