Maakuntien ei pidä rahastaa asiakasmaksuilla – pitkäaikaissairaille maksut ovat suuri kuluerä

6.6.2018

Uusi asiakasmaksulaki antaa maakunnille mahdollisuuden periä ehdotettua pienempiä maksuja tai jättää ne kokonaan perimättä. Tätä mahdollisuutta tulee ehdottomasti hyödyntää.

Reumaliitto kirjoitti mielipidekirjoituksen yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton, Psoriasisliiton sekä Crohn ja colitis ry:n kanssa sairastamisen kustannuksista.

Kirjoitus julkaistiin useissa medioissa kuten Helsingin Sanomissa ja Turun Sanomissa.

Lue koko kirjoitus (pdf).

26.1.2021
Reumasairauksien koordinaatiokeskus sekä Suomen Reumatologinen Yhdistys ovat tehneet
22.1.2021
Uusi vuosi tuo mukanaan hyviä uutisia.
17.12.2020
Reumaliitossa vaikutimme erityisesti järjestöjen toiminnan turvaamiseksi sekä sai
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.