Lastenreuman hoitopolku valmistunut

17.6.2019

Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diagnoosin ja hoidon kautta seurantaan.

Tuore lastenreuman hoitopolku on julkaistu Terveyskylän Lastentalon sivuilla. Hoitopolku näyttää kertavilkaisulla, mitä eri vaiheita lastenreuman hoidossa on.

Polku auttaa lapsia ja heidän läheisiään ymmärtämään paremmin, miten hoito etenee, millaisista asioista eri ammattilaiset vastaavat sekä mitä polun varrella on odotettavissa.

Polkuun on koottu linkkejä luotettaviin tietolähteisiin. Hoitopolun eri kohdissa olevia linkkejä klikkaamalla saa lisätietoa aiheista, jotka ovat tärkeitä reuman hoidossa ja seurannassa.

Polku on tarkoitus ottaa käyttöön eri puolilla maata yksiköissä, joissa hoidetaan lastenreumaa.

Reumaliitto on ollut mukana hoitopolun suunnittelussa. Reumaliiton lasten ensitietopaketista tuttu Puppana-pupu on mukana myös hoitopolun kuvituksissa.

Poika käyttää tabletilla lastenreumapotilaan hoitopolkua

4.9.2020
Valtiovarainministeriön budjettiesityksessä sosiaali-
19.8.2020
Reumahoitaja vastaa chat-palvelussa tiistai-iltaisin.
12.8.2020
Hallitus neuvottelee paraikaa työllisyystoimista, joiden olisi määrä tuoda Suomeen 30
6.5.2020
Nivelreuma tuo joskus mukanaan reumakyhmyjä. Ne ovat yleensä vaarattomia.