Lapsiperheiden tapahtumat kootusti liiton perhesivustolta

7.8.2013

Keski-Suomen reumalapset suuntaavat huvipuistoon, kuopiolaiset melomaan ja ratsastamaan. Turussa reumalasten vanhemmat tapaavat reumayhdistyksen toimistolla ja Lappeenrannassa perheiden yhteisellä uintivuorolla.

Yhdistykset ja vanhempainryhmät järjestävät usealla paikkakunnalla toimintaa lastenreumaperheille. Reumaliiton perhesivusto kokoaa tapaamiset yhteen paikkaan.

Vanhempien yhdistykset ja ryhmät

Reumaliitto yhteistyökumppaneineen järjestää myös lapsiperheille tapahtumia. Valtakunnalliset tapahtumat löytyvät nyt kootusti perhesivuston tapahtumakalenterista.

Perheiden tapahtumakalenteri

Puuttuuko teidän ryhmänne listauksesta tai haluaisitko perustaa oman ryhmän? Reumaliitto ottaa mielellään vastaan tietoja sekä livenä että virtuaalisesti tapahtuvasta vanhempien vertaistoiminnasta ja auttaa alkuun!

Ota yhteyttä:

Sini Hirvonen