Kotkassa onnistunut Pyörät pyörimään -tapahtuma 12.5.

13.5.2011

Pyörät pyörimään -kiertueen tavoitteena on vahvistaa Reumaliiton yhteistä toimintakulttuuria, pureutua hoidon saatavuuteen ja virkistyä yhdessä vapaaehtoistoiminnan teemavuonna.

Suomen Reumaliitto järjesti Maailman fibromyalgiapäivänä Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson aluetoimikuntiensa kanssa Kotkassa yleisöluennon Mitä tehdä tules-kivun kanssa - tietoa nivelrikosta, fibromyalgiasta ja selkäoireista 12.5.2011 klo 18 Kotkan Konserttitalossa. Aiheesta luennoi fysiatrian erikoislääkäri Jukka Pekka Kouri. Kiinnostava aihe kokosi lähes 400 kuulijaa.

Liitto kannustaa fibromyalgiaoireista kärisiviä hakeutumaan liiton piirissä toimiviin fibromyalgiayhdistyksiin ja -ryhmiin, jotka tarjoavat vertaistukea ja tietoa.

Katso Pyörät pyörimään -tilaisuuden ja yleisöluennon kuvat Kuvagalleriassa