Kehysriihessä tarvitaan pysyvä rahoitus järjestöille ja terveydenhuollon laaturekistereille

14.4.2021

Hallituksen kehysriihi eli neuvottelu julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2022–2025 järjestetään 21.–22. huhtikuuta.

Suomen Reumaliitto ry vaatii hallitukselta kehysriihessä päätöksiä pysyvästä ja ennakoitavissa olevasta rahoituksesta sosiaali- ja terveysalan järjestöille. Ilman sitä järjestöjen suunnitelmallinen työ kansalaisyhteiskunnan ja ihmisten hyvinvoinnin hyväksi on vaarassa.

Pysyvä rahoitus tarvitaan myös terveydenhuollon laaturekistereille. Lisäksi kansallisen Reumarekisterin asema tulee taata asetuksella.

Lue koko kannanotto (pdf)

23.11.2022
Reumaliiton vaikuttamistyön asiantuntijana on aloittanut Maria Mat
26.10.2022
Hallitus esittää eduskunnalle muutoksia lääkelakiin lä
11.10.2022
Tutkimus tuo jatkuvasti uutta tietoa reumasairauksista.
6.10.2022
Kun oman reumasairauden hoitovastuu siirretään reumatologian poliklinikalta terveysk