Kehysriihessä tarvitaan pysyvä rahoitus järjestöille ja terveydenhuollon laaturekistereille

14.4.2021

Hallituksen kehysriihi eli neuvottelu julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2022–2025 järjestetään 21.–22. huhtikuuta.

Suomen Reumaliitto ry vaatii hallitukselta kehysriihessä päätöksiä pysyvästä ja ennakoitavissa olevasta rahoituksesta sosiaali- ja terveysalan järjestöille. Ilman sitä järjestöjen suunnitelmallinen työ kansalaisyhteiskunnan ja ihmisten hyvinvoinnin hyväksi on vaarassa.

Pysyvä rahoitus tarvitaan myös terveydenhuollon laaturekistereille. Lisäksi kansallisen Reumarekisterin asema tulee taata asetuksella.

Lue koko kannanotto (pdf)

3.5.2021
Sairaanhoitajille suunnattu koulutus toteutetaan Reumaliiton ja Tampereen ammattikor
26.1.2021
Reumasairauksien koordinaatiokeskus sekä Suomen Reumatologinen Yhdistys ovat tehneet
22.1.2021
Uusi vuosi tuo mukanaan hyviä uutisia.
17.12.2020
Reumaliitossa vaikutimme erityisesti järjestöjen toiminnan turvaamiseksi sekä sai