Karkauspäivä on harvinaisten päivä

23.2.2012

Harvinaisten sairauksien päivän teemana on yhteishenki. Se  tarkoittaa solidaarisuutta harvinaisiin sairaus- ja vammaryhmiin kuuluvien sekä heidän kanssaan että heidän hyväkseen toimivien ammattityöntekijöiden kuin vapaaehtoistenkin välillä.

Harvinaiset –verkosto järjestää päättäjille ja yleisölle seminaarin Eduskunnan Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa. Teemana on harvinaiset sairaudet Suomessa ja Euroopassa sekä harvinaisten sairauksien kansallisen ohjelman valmistelun eteneminen Suomessa.

Reumaliiton Kuntoutumiskeskus Apilassa ja Helsingin Reumayhdistyksessä vietätään myös Harvinaisten sairauksien päivää 29.02.2012.

Helsingin tilaisuus alkaa 17:30 ja loppuu 19:30 Helsingin Reumayhdistyksen tiloissa, Kotkankatu 9 A, 00510 Helsinki, lisätietoja kertoo Pirkko Hyvärinen, puh. 050 338 1316.

Päivän tilaisuuksia

Lisätietoja Harvinaiset -verkostosta  www.harvinaiset.fi ja projektikoordinaattori Lauri Kervinen, puh. 040 823 8892, lauri.kervinen(at)harvinaiset.fi,

Suomen Reumaliitto hallinnoi järjestöjen yhteistä hanketta.