Kaksi Iloa Elämään -tapahtumaa lapsiperheille keväällä 2017

26.1.2017

Reumaliitto toteuttaa keväällä 2017 kaksi valtakunnallista Iloa Elämään -tapahtumaa lapsiperheille, huhtikuussa Jyväskylässä ja toukokuussa laivaristeilyllä. Molemmat tapahtumat ovat sopivasti erilaisia, joten molempiin kannattaa osallistua!

Iloa Elämään Jyväskylässä la 8.4. klo 10-16

Ikimuistoinen, lastenreumaa ja muita tule-sairauksia sairastavien lasten ja heidän perheidensä suosikkipäivä toteutetaan tällä kertaa Jyväskylässä, yhteistyössä JAMKin hyvinvointiyksikön Sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoiden sekä Keski-Suomen Reumalapset ry:n kanssa.

Iloa Elämään on koko perheen yhteinen tapahtumapäivä, joka sisältää yhdessä tekemisen ja kokemisen riemua.

Tapahtuma on maksuton. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen.

Iloa Elämään laineilla 27.-28.5. (22 h Hki-Tallinna-Hki -risteily, Silja Europa)

Iloa Elämään laineilla järjestetään ensimmäistä kertaa ja toteuttajakumppaninamme toimii Metropolian kulttuurituotannon opiskelijat. Laivalla tiedossa seikkailua, kivaa tekemistä ja iloisia kohtaamisia muiden perheiden kanssa.

Iloa Elämään Laineilla toteutetaan yhdessä Reumaliiton Kesäpäivät Laineilla -tapahtuman kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa helmikuun alussa.

Katso lisätiedot tapahtumasta ja matkavarauksista

Huomaa myös

9.1.2020
Tutuksi tullut reumahoitaja-chat jatkuu tiistai-iltaisin.
17.12.2019
Vaskuliittien diagnosointi o
30.9.2019
Pienet arkiset teot auttavat pitämään mielen hyvinvointia yllä.

Turku
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden vesiliikuntapäivä. Tule yksin, ystävän, koko perheen ja
Turku
Espoo
Reumaliiton jäsenyhdistysten ja perheiden iloinen liikuntapäivä luonnonhelmassa
Närpes
Svensk Sommardagar järjestetään jälleen 23.-24.5.2020.