Kaksi Iloa Elämään -tapahtumaa lapsiperheille keväällä 2017

26.1.2017

Reumaliitto toteuttaa keväällä 2017 kaksi valtakunnallista Iloa Elämään -tapahtumaa lapsiperheille, huhtikuussa Jyväskylässä ja toukokuussa laivaristeilyllä. Molemmat tapahtumat ovat sopivasti erilaisia, joten molempiin kannattaa osallistua!

Iloa Elämään Jyväskylässä la 8.4. klo 10-16

Ikimuistoinen, lastenreumaa ja muita tule-sairauksia sairastavien lasten ja heidän perheidensä suosikkipäivä toteutetaan tällä kertaa Jyväskylässä, yhteistyössä JAMKin hyvinvointiyksikön Sairaanhoitaja- ja kätilöopiskelijoiden sekä Keski-Suomen Reumalapset ry:n kanssa.

Iloa Elämään on koko perheen yhteinen tapahtumapäivä, joka sisältää yhdessä tekemisen ja kokemisen riemua.

Tapahtuma on maksuton. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen.

Iloa Elämään laineilla 27.-28.5. (22 h Hki-Tallinna-Hki -risteily, Silja Europa)

Iloa Elämään laineilla järjestetään ensimmäistä kertaa ja toteuttajakumppaninamme toimii Metropolian kulttuurituotannon opiskelijat. Laivalla tiedossa seikkailua, kivaa tekemistä ja iloisia kohtaamisia muiden perheiden kanssa.

Iloa Elämään Laineilla toteutetaan yhdessä Reumaliiton Kesäpäivät Laineilla -tapahtuman kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuminen alkaa helmikuun alussa.

Katso lisätiedot tapahtumasta ja matkavarauksista

Huomaa myös

30.9.2019
Pienet arkiset teot auttavat pitämään mielen hyvinvointia yllä.
17.6.2019
Hoitopolku kertoo, miten reitti lastenreuman epäilystä etenee diag
3.6.2019
Lastenreumatologi Kristiina Aalto kertoo potilailleen, että nivelte

Syksyn 2019 suorilla luennoilla Reumaliiton Facebook -sivuilla reumatologi Antti Puolitai
Tampere
Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan luennolle yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa.
Espoo
Oulu
Iloa Elämään -tapahtuma ensimmäistä kertaa SuperParkissa!