Järjestöjen yhteinen sosiaaliturvaopas päivitetty

16.2.2017

Järjestöjen sosiaaliturvaopasta on päivitetty helmikuussa. Pääset lukemaan opasta osoitteessa sosiaaliturvaopas.fi.

Julkaisuun on koottu pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden yhteinen sosiaaliturva pääpiirteittäin. Oppaan ovat koonneet kuusitoista kansanterveys-, potilas-, vammais- ja eläkkeensaajajärjestöä, Reumaliitto mukaan lukien. Lähteinä on käytetty pääosin julkisia asiakirjoja. Tavoitteena on sosiaaliturvan hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen.

Opas on tarkoitettu järjestöjen työntekijöille jäsenten ohjausta ja neuvontaa varten. Oppaasta hyötyvät myös sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat sekä asiasta kiinnostuneet kansalaiset.

Oppaan PDF-versio päivitetään kerran vuodessa. Verkkosivuja päivitetään tarvittaessa useammin.

Opas löytyy osoitteesta sosiaaliturvaopas.fi.

16.5.2018
Reumaliitto selvittää verkkokyselyllä, mitä mieltä reumasairauksia sairastavat ovat hoitonsa laad
18.4.2018
Pitkäaikaissairaus on suuri taloudellinen rasite runsaalle kolmasosalle sairastavista.
6.2.2018
Reumaliitto toimii reuma- ja tule-sairaiden hyväksi.
1.2.2018
Järjestöjen sosiaaliturvaopas on päivitetty.