Järjestöjen yhteinen sosiaaliturvaopas päivitetty

16.2.2017

Järjestöjen sosiaaliturvaopasta on päivitetty helmikuussa. Pääset lukemaan opasta osoitteessa sosiaaliturvaopas.fi.

Julkaisuun on koottu pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden yhteinen sosiaaliturva pääpiirteittäin. Oppaan ovat koonneet kuusitoista kansanterveys-, potilas-, vammais- ja eläkkeensaajajärjestöä, Reumaliitto mukaan lukien. Lähteinä on käytetty pääosin julkisia asiakirjoja. Tavoitteena on sosiaaliturvan hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen.

Opas on tarkoitettu järjestöjen työntekijöille jäsenten ohjausta ja neuvontaa varten. Oppaasta hyötyvät myös sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat sekä asiasta kiinnostuneet kansalaiset.

Oppaan PDF-versio päivitetään kerran vuodessa. Verkkosivuja päivitetään tarvittaessa useammin.

Opas löytyy osoitteesta sosiaaliturvaopas.fi.

10.10.2019
Reumaliitto tapasi päättäjiä eduskunnassa.
7.10.2019
Reumaviikon avajaisia ja 70-vuotiasta Kalajokilaakson
2.10.2019
Liikunta on avainasemassa osteoporoosin ehkäisyssä ja taudin etenemisen hidastamises