Järjestöjen yhteinen sosiaaliturvaopas päivitetty

16.2.2017

Järjestöjen sosiaaliturvaopasta on päivitetty helmikuussa. Pääset lukemaan opasta osoitteessa sosiaaliturvaopas.fi.

Julkaisuun on koottu pitkäaikaissairaiden ja vammaisten henkilöiden yhteinen sosiaaliturva pääpiirteittäin. Oppaan ovat koonneet kuusitoista kansanterveys-, potilas-, vammais- ja eläkkeensaajajärjestöä, Reumaliitto mukaan lukien. Lähteinä on käytetty pääosin julkisia asiakirjoja. Tavoitteena on sosiaaliturvan hyödyntäminen ja tunnetuksi tekeminen.

Opas on tarkoitettu järjestöjen työntekijöille jäsenten ohjausta ja neuvontaa varten. Oppaasta hyötyvät myös sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaat sekä asiasta kiinnostuneet kansalaiset.

Oppaan PDF-versio päivitetään kerran vuodessa. Verkkosivuja päivitetään tarvittaessa useammin.

Opas löytyy osoitteesta sosiaaliturvaopas.fi.

3.1.2022
Kela-taksin voi jatkossa valita kahden palveluntarjoajan välillä, kun jokaisessa maa
22.12.2021
Koronasta huolimatta vuosi 2021 on Reumaliitossa ollut aktiivista ja moni