Avoin työpaikka: Viestinnän asiantuntija

5.6.2018

Etsimme viestinnän asiantuntijaa Reumaliiton viestintätiimiin. Työ on määräaikanen äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuus.

Reumaliitto on valtakunnallinen kansanterveys-, vammais-, potilas- ja liikuntajärjestö. Tehtävämme on tarjota tietoa, vertaistukea ja toimintaa reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastaville sekä valvoa sairastuneiden etuja. Liittoon kuuluu 150 jäsenyhdistystä, joissa on 37 000 jäsentä.

Mitä tarjoamme?

  • Tehtävässäsi osallistut tiiviisti neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Reuma-lehden toimittamiseen. Pienessä toimituksessa kirjoitat niin lyhyitä uutisia, laajoja henkilökuvia kuin tarkasti lääketieteeseen pohjautuvia asiajuttujakin.
  • Ideoit ja tuotat sisältöjä verkkosivuille. Viime vuonna Reumaliiton sivuilla vieraili lähes 700 000 käyttäjää. Osaat yhdessä teknisen toteuttajan kanssa varmistaa verkkopalvelujen toimivuuden ja käytettävyyden.
  • Luot sujuvasti sisältöjä sosiaalisen median kanaviin. Tunnet kanavien erityispiirteet ja hahmotat niiden yleisöt.

Saat työssäsi vastuuta ja vapautta. Pääset kehittämään sisältöjämme ja viestimään monipuolisesti eri kohderyhmillemme sekä osallistumaan projektien viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen.

Ympärilläsi on osaava tiimi sekä mukava kahdenkymmenen hengen työyhteisö. Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Iso Roobertinkadulla.

Mitä toivomme?

  • Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen.
  • Toimit luontevasti osana tiimiä ja sinulla on mutkattomat vuorovaikutustaidot.
  • Arvostat faktoja ja osaat viestiä niistä kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.
  • Sinulla on näyttöjä vahvana ja varmana kirjoittajana ja sisällöntuottajana.
  • Soveltuvaa koulutusta.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 13.6. klo 13-15 tai pe 15.6. klo 10-11 viestintäpäällikkö Henna Laitio, p. 040 779 5668.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi 18.6.2018 klo 10 mennessä osoitteeseen henna.laitio@reumaliitto.fi. Halutessasi voit liittää mukaan juttu- tai muita työnäytteitä.

Haastattelut pidetään juhannuksen jälkeisellä viikolla. Työ alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.