Avoin työpaikka: Tule viestintäasiantuntijaksi Reumaliittoon!

12.5.2017

Oletko monipuolinen ja vahva kirjoittaja? Hallitsetko toimitustyön ja monikanavaisen sisällöntuotannon periaatteet? Kiinnostaako työ järjestössä terveysviestinnän parissa? Etsimme viestinnän tekijää Suomen Reumaliiton viestintätiimiin.

Reumaliitto on 155 jäsenyhdistyksen ja lähes 40 000 jäsenen valtakunnallinen kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestö. Toimimme tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla ja tarjoamme tietoa, tukea ja toimintaa. Tavoitteemme on sairaille hyvä elämä.

Työssäsi toimitat Reuma-lehteä, joka on reuma- ja tulesasioiden erikoislehti sekä liittomme äänenkannattaja. Ideoit ja tuotat sisältöjä mm. verkkosivuillemme ja sosiaaliseen mediaan. Osallistut projektien viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen.

Odotamme sinulta

• Vähintään viiden vuoden kokemusta viestintä- tai toimitustyöstä
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Luovaa ja itsenäistä työotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja

Ruotsin kielen taidon, kuvankäsittely- ja videoiden editointitaidot sekä sosiaali- ja terveysalan tuntemuksen katsomme eduksi. Järjestökokemuksesta on tehtävässä hyötyä.

Toimistomme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Iso Roobertinkadulla. Työ on vakinainen ja alkaa 1.8.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimittaja Henna Laitio ke 17.5. klo 10–11 ja pe 19.5. klo 10–12, p. 040 779 5668.

Kiinnostuitko?

Jos tunnet olevasi hakemamme osaaja, lähetä hakemuksesi ja CV 26.5.2017 mennessä osoitteeseen henna.laitio@reumaliitto.fi