Avoin työpaikka: Johdon assistentti

2.1.2017

Tule kanssamme kehittämään Suomen Reumaliiton toimintaa, tukemaan reumaa ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavia, 159 alueellista jäsenyhdistystämme ja niiden 39 000 jäsentä. Tavoitteemme on sairaille hyvä elämä.

Etsimme tehtävään sinua, jolla on pilke silmäkulmassa ja joka pärjäät muuttuvissa tilanteissa ja verkostoissa sekä inspiroidut erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä.

Käytät tehtävässä kokemuksesi tuomaa varmuutta, hallitset toimisto-ohjelmat kiitettävästi, olet tarkka, tehokas ja luova. Pystyt tuottamaan sisältöjä itsenäisesti, selvittämään ja ratkaisemaan asioita sekä toimimaan toimitusjohtajan ja puheenjohtajien luottopelaajana.

Sinulla on vahvaa näyttöä johdon assistenttina/sihteerinä, et hetkahda hektisestä työtahdista ja muuttuvista aikatauluista – kokonaisuuden hallintataitosi ovat ensiluokkaisia. Olet tiimipelaaja, joka on kiinnostunut koko liiton toiminnan kehittämisestä yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Työskentelet päivittäin toimitusjohtajan apuna, hoidat kirjeenvaihtoa, puheluita, vastaat kokousasiakirjoista, jäsenrekisteristä ja olet valmis hoitamaan päivittäin vaihtuvia toimistotöitä sekä erilaisia muita tehtäviä. Järjestökokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 2/2017.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 18.1.2017 mennessä osoitteeseen: maria.ekroth@reumaliitto.fi

Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi.

Lisätiedot

5.1. klo 10-16, 11.1. klo 10-12 ja 16.1. klo 10-12 toimitusjohtaja Maria Ekroth, p. 040 7079114.