Ajankohtaista reumataudeista -seminaari 2011

4.8.2010

Joka toinen vuosi järjestettävä Ajankohtaista reumataudeista – koulutustapahtuma pidetään vuonna 2011 alustavan suunnitelman mukaan Holiday Club Tampereen Kylpylässä 13.–14. lokakuuta.

Tapahtuman kohderyhmä ovat reumahoidon ammattilaiset, terveyskeskuslääkärit ja hoitajat, fysioterapeutit, toimintaterapeutit sekä muut sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset.

Perinteisesti luennoitsijoina ovat olleet reumatologian professorit ja monet muut huippuasiantuntijat, joten tiedossa on tuttuun tapaan tuhti tietopaketti päivitettyä tietoa.

Päivitämme lisätietoa tapahtumasta kotisivuillemme vuoden vaihteessa. Merkitse kuitenkin jo nyt päivämäärät kalenteriisi, ohjelma valmistuu keväällä 2011! Lähetä vinkkiä uusista tutkimuksista ja luennoitsijoista, joita haluaisit kuulla.

Lisätietoja:

Tita Ström puh. 0400 483 442, tita.strom(at)reumaliitto.fi
Sanna Rintamäki puh (09) 4761 5642, sanna.rintamaki(at)reumaliitto.fi.