Reumatroppi - hyvinvointia ja hauskanpitoa porukalla

Mitä jos kokeilisit tänään jotain uutta?

Hyvinvointi koostuu arjen pienistä teoista. Reumatroppi-toiminnassa etsitään tapoja edistää omaa terveyttä ja hyvinvointia mukavassa vertaisporukassa.

Reumatroppi-ryhmätoimintamallin tarkoituksena on lisätä reumaa tai muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien henkilöiden hyvinvointia ja kykyä pärjätä sairauden kanssa. Ryhmätoiminnan teemoja ovat liikkuminen, kulttuuri, luontoelämykset ja terveelliset elintavat.

Reumatroppi-ryhmätoimintamateriaali koostuu tutkitusta terveyttä ja hyvinvointia koskevasta tiedosta ja erilaisista tehtävistä ja ryhmätoimintaideoista. Ryhmätoimintamateriaali on vapaasti kaikkien yhdistysten saatavilla, ja sitä voi hyödyntää omaan yhdistykseen sopivalla tavalla.

Puuttuuko teidän yhdistyksestänne vielä oma Reumatroppi-ryhmä?

Vuosina 2021-2022 koulutamme kaikki halukkaat reuma- ja tules-yhdistykset käynnistämään troppitoimintaa omalla paikkakunnallaan tai valtakunnallisesti verkossa. Katso tulevat koulutukset Tapahtumakalenterista tai osoitteesta https://reumatroppi.reumaliitto.fi/.

Reumatroppi-toimintaa toteutetaan STEA:n tuella.

Kiinnostuitko?

Tutustu troppitoimintaan kotisivuilla https://reumatroppi.reumaliitto.fi/. Olemme myös Facebookissa ja Instagramissa. Löydät meidät hakusanalla "Reumatroppi".

Lisätietoja antaa projektipäällikkö Jenni Karvonen jenni.karvonen@reumaliitto.fi, p. +358 44 491 8160.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Verkkotapahtuma
Reumatroppi järjestää syksyllä 2023 etätapaamisia koulutetuille Reumatroppi-
Verkkotapahtuma
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman terveytensä ja
Verkkotapahtuma
Reumatroppi järjestää syksyllä 2023 etätapaamisia koulutetuille Reumatroppi-