Jäsenedut

Reumaliiton valtakunnallisiin jäsenetuihin ovat oikeutettuja kaikki jäsenyhdistyksemme ja niiden jäsenet.

Tietoa ja tukea yhdistysten jäsenille

  • Reuma-lehden vuosikerta                                            
  • Koulutuksia, kursseja ja tapahtumia
  • Palveluja, kuten Reumahoitajapuhelin
  • Mahdollisuus hakea pieniä avustuksia Reumaliitolta
  • Edunvalvontaa ja vaikuttamistyötä sairastavien hyväksi

Laivayhtiöiden tarjouksia

Eckerö Line - risteilyitä, reittimatkoja ja kokouspalveluita

Eckeröline tarjoaa etuja henkilö- ja ajoneuvolippujen osalta. Edun arvo on jopa 20 % alennus päivän hinnasta (kesäaikana 26.6. - 13.8.2023 alennus on 10 %). Lisätietoa, matkoista ja edullisista sarjalipuista sekä tietoa kokouspakettien hinnoista. Alennukset on voimassa vain verkkokaupassa, www.eckeroline.fi, käyttämällä tuotekoodia JARJ23 varausvaiheessa. 

Tallink Silja – matkoja ja kokoustamista

Henkilö- ja hyttipaikoista, matkustajaliikenteen ajoneuvoista sekä laivojen kokoustilavuokrasta 7,5 % alennusta Tallinkin ja Silja Linen normaalihintaisilla reitti- ja risteilymatkoilla.

Hotellipaketista ja päiväristeilystä Tallinnaan 10 % alennusta normaalihinnoista. Hotellien osalta alennus koskee Tallink Hotels -ketjuun kuuluvia hotelleja, joita ovat Tallink City Hotel, Tallink Spa & Conference Hotel, Tallink Express Hotel ja Tallink Hotel Riga.

Matkavaraukset Tallink Siljalta tai matkatoimiston kautta. Ilmoita asiakasnumero 5534 matkavarauksen yhteydessä.

Lisäetuna jäsenille veloitukseton kanta-asiakkuus keskimmäiselle eli Silver-tasolle. Lisätietoja Tallink Siljalta sähköpostitse: erikoisliittymiset@tallinksilja.com. Ilmoita postissa Reumaliiton asiakasnumero 5534 sekä jo olemassa olevan bronze-tason kanta-asiakaskorttisi numero.

Viking Line – punaisten laivojen matkoja

Risteily tai reittimatka lähtien Helsingistä tai Turusta kohdesatamana Tallinna tai Tukholma. Reumaliiton jäsenenä voit saada jopa 20 % alennuksen matkaasi.

Voit myös käyttää kausittain voimassa olevia arvokuponkitarjouksia, etu kaudesta ja reitistä riippuen on jopa 50 % päivän hinnasta. https://www.vikingline.fi/edut/reumaliitto

Henkilöjäsenet: Matkavaihtoehdot, varaukset ja tuotetunnukset: www.vikingline.fi/edut/reumaliitto  Puhelinpalvelu numerossa 0600-41577 (2,01 €/vastattu puhelu + pvm). Puhelimitse varatessasi kerro tuotetunnus (reittiotsikon perässä).

Yhdistykset: Kokous-, ryhmä- ja virkamatkoja varatessa ilmoita asiakasnumero 333312. Erikoishinnat ja tuotetunnukset: http://www.vikingline.fi/reumaliitto

Lomia, majoitusta, hyvinvointia

UUSI JÄSENETU: Polku Hotelli

Yövy kansallispuistossa Nuuksion Polku -luontohotellissa elämyksistä nauttien. Käy luontopolulla kävelemässä, pulahda järveen virkstäytymään tai nauti kolmen ruokalajin illallinen. Jäsenet saavat etuna arkimajoituksesta 50 % alennuksen, jos yövyt vähintään kolme peräkkäistä vuorokautta tai vaihtoehtoisesti voit valita kolmen ruokalajin menun kahdelle yhtenä arki-iltana, kun yövyt hotelissa. Jos valitset menuedun on se yhtenä arki-iltana, riippumatta siitä kuinka monta vuorokautta yövyt ja majoitushinta on silloin normaalipäivän hinta. Edut eivät ole voimassa viikonloppuisin eikä pyhinä. Katso lisätietoja tästä: https://polkuhotel.com/reumaliitto Edun alennuskoodit ja voimassaoloajat löytyvät linkistä.

Ikaalinen Spa & Resort

Ikaalisten Kylpylä Pirkanmaalla toivottaa Reumaliiton jäsenet tervetulleeksi nauttimaan ja viihtymään yksin, ystävien tai perheen kanssa. Tule kokemaan vesitropiikin lämpö ja rentoudu kattavassa kylpylässä. REUMA -koodilla saat alennusta majoituksen päivän hinnasta jopa 20 %. Katso tarkemmat tiedot tästä. Tutustu Ikaalisten kylpylään!

GreenStar Hotels

Greenstar kaupunkihotellit tarjoavat edullista ja ympäristöystävällistä majoitusta. Hotellit ovat hyvin varusteltuja ja energiatehokkaita. Jäsenenä saat 13 % alennuksen päivän edullisimmasta huonehinnasta. Et maksa turhasta - lisäpalvelut varaat tarpeidesi mukaan. Kaupunkihotellit löydät paikkakunnilta Jyväskylä, Lahti, Joensuu, Vaasa ja Oulu. Varaa majoitus osoitteessa greenstar.fi käyttämällä varauskoodia COMPANY100 tai suoraan hotellien vastaanotosta. Hotellilla on oikeus tarkastaa jäsenyys.

Sokos Hotels

Sokos Hotellit tarjoaa liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Mukana on laaja kattaus kotimaan kauniita kohteita, muun muassa Helsingin keskustan klassikkot Original Sokos Hotel Vaakuna tai upeasti uudistettu Solo Sokos Hotel Torni, Heymo 1 uudenlainen
flexible service -hotelli Espoossa, Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvolassa ja lämminhenkinen lappilainen Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemellä.

Varaukset Sokos Hotellien verkkosivuilta sokoshotels.fi koodilla LIITTO2023. Hintaetu 15 % alennus päivänhinnasta on voimassa vain netin kautta tehdyissä ennakkoon maksetuissa varauksissa.

Hintaan sisältyy: Majoitus, aamiainen ja asiakassauna hotellikohtaisesti. 

Näin varaat: Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2023. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi.

Varaus on maksettava varauksenteon yhteydessä. Tehtyä varausta ei voi muuttaa eikä peruuttaa. Suoritettua maksua ei palauteta. Tarjoushintaisia huoneita on rajoitettu määrä. Hinnasta S-Etukortilla Bonusta, ei muita alennuksia. Muista ottaa mukaan jäsenlaskussa oleva jäsenkorttisi, jota saatetaan pyytää esittämään hotellin vastaanotossa sisäänkirjaantuessasi. Liittojen vapaa-ajan jäsenedusta Sokos Hotelleihin, pdf.

Scandic Hotels Oy

Scandic-hotellien (myös ent. Cumulus) vapaa-ajan kotimaan ja ulkomaan majoituksista 12 % alennuksen päivänhinnasta saatavuuden mukaan.
www.scandichotels.fi koodilla: D000005508.

Hotelli Helka, Helsinki

Päivän hinnasta 10 % alennusta koodilla pinkhelsinki.

Tutustu lisää ja varaukset Hotelli Helkan sivuilta.

Tuotetarjouksia

FabTec

Biotekninen kestomaski Fabtecstoresta jäsenille etuhintaan.

Pestävä biotekninen kestomaski, joka suojaa sinut itsesi ja läheisyydessäsi olevat koko päivän. Tutustu FabTec-maskeihimme tarkemmin sivuilla www.fabtecstore.com ja klikkaa etusivun ylävalikosta itsesi kauppaan, niin saat sieltä tuotteista 15 % alennuksen. Ostoskorisivulla syötä kupongin koodiksi ”reuma2023”.

Avis autovuokraamo

Avikselta liiton jäsenet saavat autot vuokrattua kotimaassa 10 % alennuksella normaaleista päivähinnoista.

Varaukset voi tehdä sähköpostilla reservations@avisbudget.fi, puhelimitse 010 436 2200 tai sivuilla www.avis.fi Varattaessa pitää tunnistautua liiton jäseneksi joko jäsennumeronsa ilmoittamalla. Netin kautta tehtävään varaukseen on syötettävä ”AWD” -kenttään tunnus B628900.

Terveystekniikka Oy

Terveystekniikka tarjoaa kotikäyttöön suunnitellun B-Cure Laserin vuokrausta. Vuokraushinta on 140 euroa/kk. Vuokrauksen jälkeen on mahdollista ostaa laser omaksi alennettuun hintaan ja alennus on noin 100 euroa B-Cure Laser Classicin tai Sportin myyntihinnoista, jotka ovat arvoltaan on noin 600 - 700 euroa/kappale.

Ohjeet laserin ostoon tulee vuokralaitteen mukana. Mikäli laitteen haluaa omaksi, tulee soittaa Terveystekniikan infonumeroon 030 635 8332 ja tehdä tilaus. Alennetut ostohinnat ovat voimassa vain laitteen vuokranneille.

Laserin vuokratilaus tehdään ja maksetaan Terveystekniikan verkkokaupan kautta osoitteessa www.terveystekniikka.fi. Klikkaa etusivulta kauppa =>Valitse verkkokaupan etusivulla tuotekategoria B-Cure Laser vuokra 1 kk.

B-Cure Laser on helppokäyttöinen Lääkintälaserlaite (LLLT), joka on suunniteltu kotikäyttöön. Terapia on tutkitusti tehokas nivelrikon ja reumasairauksien (myös fibromyalgia) aiheuttamaan kipuun. Linkistä voit tutustua laitteeseen, käyttäjäkokemuksiin ja kliinisiin tutkimuksiin.

Tutustu myös: B-Cure Laser sport

Back on Track Oy

Back on Trackin verkkokauppasta saat kaikista normaalihintaisista tuotteista 15% alennuksen koodilla REUMA15. Lisäksi saat 30% alennuksen seuraavasta tuotteesta koodilla REUMA:

Perusmallin polvisuoja (tuotekoodi 1100)
Ainutlaatuisen Welltex® teknologian omaava polvisuoja toimii luonnollisesti heijastamalla takaisin
kehon lämpöä ja lisäämällä hyvinvointia. Takaisin heijastuva lämpö lisää verenkiertoa mikä voi
helpottaa lihas- ja nivelkipuihin ja reumasärkyihin.

Edut on voimassa toistaiseksi.

Synsam

Synsamilta saat sinulle ja perheellesi alennusta silmälaseista 30 %, aurinkolaseista 25 % ja piilolinsseistä 25 %. Lisäksi saat 20 % alennus Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta. Etuja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Asioinnin aluksi tulee mainita: Reumaliitto. Edut ovat voimassa kaikissa Suomen Synsam –liikkeissä. Lisätietoa eduista tästä, pdf. Synsam Recycling Outlet ─konseptin liikkeiden tuote- ja palveluvalikoima on erilainen, kuin muissa Synsamin liikkeissä ja siksi jäsenedut eivät ole niissä voimassa.

Lähin Synsam –liike yhteystietoineen

Yhdistystoimintaan liittyviä tukia

Veikkaus

  Toiminta-avustusta jäsenyhdistyksille

Opintokeskus Sivis

  Tukea yhdistysten opintojaksoihin ja vertaisopintoryhmiin

Gramex ja Teosto

  Musiikin esittämisoikeus yhdistyksen tilaisuuksissa.

IF Vahinkovakuutusyhtiö

  Järjestövakuutus on voimassa Reumaliiton ja sen jäsenyhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa. Tarkasta yksityiskohtaiset vakuutusehdot yhdistysnetistä.         

Jäsenyhdistysten jäsenedut

Useat yhdistykset tarjoavat valtakunnallisten jäsenetujen lisäksi yhdistystoimintaan liittyviä etuuksia sekä erilaisia kaupallisia jäsenetujaan (ks. jäsenyhdistysten omat sivut).