Yrityksille ja oppilaitoksille

oppilaitosyhteistyöYrityslahjoitukset

Jokainen lahjoitus merkitsee. ​Voit osoittaa tukesi erilliseen hankkeeseen tai suunnata sen valitsemaanne toimintaan tai antaa yleislahjoituksen. Lahjoituksen voi tehdä suorana tilisiirtona tai pyytää laskun halutulle summalle osoitteesta: info[at]reumaliitto.fi.

Osoita yhteiskuntavastuullisuuttasi lahjoittamalla Reumaliitolle. ​Yritys voi ohjata myös esimerkiksi joulukorttimuistamiset merkkipäivälahjoituksena reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien hyväksi.

Yritysyhteistyö royaltiyhteistyönä

Voit yrityksenä lahjoittaa osan jonkin myydyn tuotteen tuotosta Reumaliitolle antaaksesi tukesi reuma- ja muita tuki- ja liikuntaelinsairauksia sairastavien hyväksi. 

Reumaliitto haluaa tukea suomalaisten tuki- ja liikuntaelinterveyttä ja lisätä tietoisuutta tule-sairauksista. Tästä syystä olemme erityisesti kiinnostuneita liikuntaa ja hyvinvointia edistävien tuotteiden royalty-yhteistyöstä.

Palvelu- ja tuotelahjoitukset

Tavara- ja palvelulahjoitukset ovat tervetulleita niin valtakunnalliseen kuin paikalliseenkin työhön. Kerro, mitä voisit lahjoittaa, niin me kerromme, mihin voisimme lahjoituksesi suunnata. 

Esimerkiksi lasten ja lapsiperheiden Iloa Elämään -lastentapahtumiin kaivataan:

  • Lelu-, herkku- ja askartelutarvikelahjoituksia
  • Liikuntavälineitä
  • Palveluita kuten valokuvaajia, musiikki- tms. esityksiä, hartiahierontaa
  • Tapahtumapaikkoja
  • Toiminnan vetäjiä: pipareiden koristelu, kampaukset, lemmikkieläinpiste, rentoutusharjoitukset

Sairastamisen keskellä on hyvin tärkeää muistaa, ettei ryhdy määrittämään itseään pelkästään sairastamisen kautta, sillä elämä on ensisijaisesti muuta. Elämästä ei tarvitse luopua, vaikka sairastuukin. Elämä ehkä muuttaa muotoaan ja sen kulku on erilaista ja hitaampaa, mutta siitä huolimatta tulevaisuuden unelmista, haaveista ja tavoitteista on hyvä pitää kiinni ja niitä kohti täytyy kurkotella.

Oppilaitos- ja opiskelijayhteistyö

Meillä Reumaliitossa on sekä kokemusta että intoa tehdä laajaa yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Meiltä löytyy aina projekteja sekä yksittäisille opiskelijoille että opiskelijaryhmille.

Näitä voivat olla esimerkiksi:

  • Tapahtumat
  • Videotuotannot
  • Some-kampanjat
  • Materiaalien suunnittelu ja toteutus

Jokainen yhteisprojekti suunnitellaan erikseen, yksilöllisesti siten, että se palvelee ja palkitsee mahdollisimman hyvin molempia osapuolia.
 
Kysy lisätietoja

 

 

Keräyslupa: RA/2021/340

Muutospäätös