Yhdistyssihteeri, Helsingin Reumayhdistys ry 

Helsingin reumayhdistys etsii osa-aikaista yhdistyssihteeriä vakituiseen työsuhteeseen. Toimistomme sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla hyvien kuluyhteyksien varrella. 

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, jäsenasioiden hoitoa ja päivittäistoimintoja kuten toimitilasta huolehtimista, viestintää, kokousten ja tapahtumien järjestelyjä ja taloushallinnon avustavia tehtäviä ja muita toimistorutiineja. Yhdistyssihteeri myös osallistuu rahoitushakemusten tekemiseen yhdessä hallituksen kanssa. Työhön kuuluu luontevasti myös uusien toimintamuotojen ideointia, koska yhdistyssihteeri on paljon tekemisissä jäsenistömme kanssa.

Työaika on 20 h/vko. Yhdistyksen toimisto on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00–14.00 ja työhön sisältyy myös tehtäviä iltaisin, kuten yhdistyksen hallituksen sihteerin tehtävät. Palkkaus sopimuksen mukaan. 

Osa tehtävistä kuten jäsenrekisterin hoito ja taloushallinnon avustavat tehtävät edellyttävät tarkkuutta ja rutiinia. Pääset myös kehittämään viestintää ja tiedotusta sekä päivittämään some-kanavia ja uudistuvia verkkosivujamme. Suuri osa työtä on myös jäsenten palvelua ja meillä toimivien ryhmien avustamista tarvittaessa. Tehtäviin kuuluvat myös esimerkiksi järjestelyt liikuntaryhmien vetäjien kanssa ja tilavaraukset. 

Etsimämme henkilö on asenteeltaan myönteinen jäsenistömme palvelussa, hoitaa hallinnolliset asiat tarkasti ja on työssään oma-aloitteinen. 

Eduksi katsomme: 
- Sote-kentän tuntemuksen 
- Kokemuksen yhdistys- tai järjestötoiminnasta 
-  Osaamisen taloushallinnon avustavista tehtävistä (yhdistyksellä on tilitoimisto) 
- Tietotekniset valmiudet 
- Hyvän kirjallisen ilmaisun
- Soveltuvan koulutuksen

Lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostilla helsingin.reumayhdistys@kolumbus.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.9.2021 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja antaa yhdistyksen puheenjohtaja Marja-Terttu Brandt puh. 050 355 6554. Yhteydenotot puhelimitse maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10.00–12.00 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 16.00–18.00. 

Helsingin reumayhdistys ry on kansanterveys-, liikunta-, potilas- ja vammaisyhdistys. Työskentelemme helsinkiläisten reuma -ja muiden tule-sairaiden tukena ja edistämme heidän terveyttä ja toimintakykyä ja sosiaalista ja yhteiskunnallista osallisuutta. Järjestämme vertaistukea, liikunta- ja harrastusryhmiä, koulutustilaisuuksia ja muuta toimintaa reuma- ja tule-sairaille. Toimimme jäsenistömme edunvalvojana Helsingissä. Teemme yhteistyötä muun muassa Helsingin kaupungin, HUS reumapoliklinikan ja muiden sote-toimijoiden kanssa. Olemme Reumaliiton jäsenyhdistys. Jäseniä meillä on noin 1400.