Avoimet työpaikat

Haussa Paikka auki -järjestötyöntekijä

Haemme JÄRJESTÖTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen, vuoden kestävään työsuhteeseen. Työsuhteeseen on mahdollista yhdistää myös oppisopimuskoulutus.

Työpaikka on osa STEAn Paikka auki II -avustusohjelmaa. Hakijan tulee olla työelämän ulkopuolella oleva alle 30-vuotias nuori aikuinen, jolla on omakohtainen kokemus reuma- tai tule-sairaudesta. Kokemuksen vapaaehtoistyöstä ja yhdistystoiminnasta, sekä alalle soveltuvan koulutuksen katsomme eduksi. Hakijalla voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta, eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija.

Työtehtävät ovat Reumaliiton järjestötyöhön liittyviä tehtäviä, kuten paikallisyhdistysten tukemista, vertaistukitoimintaa, viestintää, sekä sähköisten viestintäkanavien kehittämistä ja ylläpitoa.  Tehtävänkuva määräytyy tarkemmin valittavan henkilön osaamisen perusteella. Nimeämme työntekijälle ohjaajan, joka opastaa konkreettisesti työtehtäviin.

Toivomme työhön valittavalta innostusta järjestötyöhön ja yhdistysten kanssa toimimiseen, oma-aloitteisuutta ja oppimiskykyä sekä valmiutta toimia työyhteisössä.

Tarjoamme mahdollisuuden työelämään pääsemiseen, monipuolisiin työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön tuen. Työpaikka sijaitsee Helsingin Punavuoressa. Noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestötoimen johtaja Ulla Rantanen 4.-5.3. klo 15-18 p. 044 049 9946 tai 6.-7.3. klo 10-12 hankekoordinaattori Satu Marjakangas p.044 563 0084. Hakemukset CV:n kera pyydetään 11.3. mennessä osoitteeseen ulla.rantanen@reumaliitto.fi. Kirjoita sähköpostin aihekenttään Paikka auki -työntekijä. Haastattelut pidetään Reumaliitossa ma 18.3. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Lisätietoja Paikka auki -avustusohjelmasta.

Suomen Reumaliitto on perustettu vuonna 1947. Siihen kuuluu 145 jäsenyhdistystä eri puolilla Suomea. Jäseniä Reumaliitossa on noin 36 000. Liitto tarjoaa tukea ja tietoa reumasairauksien ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa eläville ihmisille. Reumaliitto toimii kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestönä.

Järjestötiimi
Reumaliiton järjestötiimi etsii uutta tekijää riveihinsä.

Huomaa myös