Webinaari: Kestävä kehitys yhdistyksissä

1.12.2021
Verkkotapahtuma

Tule tutustumaan kestävään kehitykseen! 

Reumaliitto järjestää kestävän kehityksen webinaarin tiistaina 1.2.2022 klo 17-19.

Mitä on kestävä kehitys? Miten se liittyy yhdistyksiin ja miten kestävää kehitystä voidaan edistää yhdistyksissä? 

Yhdistykset ovat toivoneet ideoita kestävän kehityksen huomioimiseen toiminnassaan. Reumaliiton webinaarissa päästäänkin tutustumaan kestävän kehityksen tavoitteisiin ja sisältöön lyhyesti sekä pohtimaan, miten kestävä kehitys liittyy yhdistystoimintaan. Lisäksi pohditaan yhdessä miten yhdistykset jo nyt edistävät kestävää kehitystä ja herätellään ajatuksia siitä, miten toimintaa voidaan kehittää konkreettisesti jopa entistä kestävämmäksi.

Webinaarissa mukana Sitran asiantuntija Sari Laine. Hän on erikoistunut ilmastonmuutokseen ja sen ehkäisemisen arkisilla keinoilla. Lisäksi Laine on ollut mukana Hiilineutraali järjestö -hankkeessa sekä ohjannut järjestöille suunnattua haastekilpailua Maapalloliigassa.

Webinaari järjestetään Teams-etäyhteyden avulla, ja se on tarkoitettu kaikille yhdistysten jäsenille. Webinaariin osallistuminen on maksutonta ja osallistua voit mistä vain, tarvitset vain internetyhteyden ja tietokoneen tai muun älylaitteen. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Opintokeskus Siviksen kanssa. 

 

ILMOITTAUDU MUKAAN WEBINAARIIN TÄSTÄ 30.1. MENNESSÄ. 

 

Kartoitamme parhaillaan myös Reumaliiton jäsenyhdistysten ja jäsenten tämänhetkistä tietämystä ja ajatuksia kestävästä kehityksestä yhdistystoiminnassa. Kyselyyn voi halutessaan vastata tämän linkin kautta. 

 

Tervetuloa mukaan matalalla kynnyksellä!

Aiheeseen liittyvät tapahtumat

Verkkotapahtuma
Tule mukaan kuulemaan, miten hyödynnät vuosikelloa yhdi
Verkkotapahtuma
Haluatko auttaa reuma- ja tuki- ja liikuntaelinsairaita henkilöitä löytämään oman terveytensä ja