VERTAISTAPAAMINEN: Tule tapaamaan muita Lapissa asuvia, harvinaista reumasairautta tai tulehduksellista lihassairautta sairastavia henkilöitä!

9.3.2017
Rovaniemi

Tule Rovaniemelle tapaamaan muita harvinaisia!
Suomen Reumaliiton harvinaistoiminta kutsuu ensimmäiseen Lapissa pidettävään vertaistapaamiseen harvinaista reumasairautta ja tulehduksellista lihasairautta sairastavia henkilöitä.

Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna, Koskikatu 4, Rovaniemi

Tarkoituksena on koota yhteen Lapissa asuvia harvinaista reumasairautta sairastavia henkilöitä viettämään mukava päivä yhdessä ja tarjota asiatietoa sekä mahdollisuus vertaistukeen. Harvinaisista reumasairauksista ja niiden hoidosta tilaisuudessa luennoi professori Tom Pettersson. Päivää luotsaavat Reumaliiton ma. suunnittelija Eeva Pöyhönen ja vertaistukija Arja Vuoni Kemijärveltä.

OHJELMA, pdf

Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä tästä: https://my.surveypal.com/ROVA2204

Lisätietoja tilaisuudesta antaa ma. suunnittelija Eeva Pöyhönen: 044 241 9800 eeva.poyhonen(at)reumaliitto.fi

20.6.2017
Sain tämän vuoden tammikuussa selityksen pitkään jatkuneille säryilleni.
31.5.2017
Miten on mahdollista, että ensimmäisistä opiskeluvuosistani on aikaa jo parikymmentä vuotta
2.5.2017
Digitaalisten palveluiden yleistyessä tarve tavata ihmisiä kasvokkain ei ole kadonnut mihinkään.
12.4.2017
Reumaliitto kiittää kaikkia Pieni ele -keräykseen osallistuneita yhdistyksiään, niiden vapaaehtoi