VERTAISTAPAAMINEN: Tule tapaamaan muita Lapissa asuvia, harvinaista reumasairautta tai tulehduksellista lihassairautta sairastavia henkilöitä!

9.3.2017
Rovaniemi

Tule Rovaniemelle tapaamaan muita harvinaisia!
Suomen Reumaliiton harvinaistoiminta kutsuu ensimmäiseen Lapissa pidettävään vertaistapaamiseen harvinaista reumasairautta ja tulehduksellista lihasairautta sairastavia henkilöitä.

Paikka: Original Sokos Hotel Vaakuna, Koskikatu 4, Rovaniemi

Tarkoituksena on koota yhteen Lapissa asuvia harvinaista reumasairautta sairastavia henkilöitä viettämään mukava päivä yhdessä ja tarjota asiatietoa sekä mahdollisuus vertaistukeen. Harvinaisista reumasairauksista ja niiden hoidosta tilaisuudessa luennoi professori Tom Pettersson. Päivää luotsaavat Reumaliiton ma. suunnittelija Eeva Pöyhönen ja vertaistukija Arja Vuoni Kemijärveltä.

OHJELMA, pdf

Ilmoittaudu mukaan 6.4. mennessä tästä: https://my.surveypal.com/ROVA2204

Lisätietoja tilaisuudesta antaa ma. suunnittelija Eeva Pöyhönen: 044 241 9800 eeva.poyhonen(at)reumaliitto.fi

12.4.2017
Reumaliitto kiittää kaikkia Pieni ele -keräykseen osallistuneita yhdistyksiään, niiden vapaaehtoi
30.3.2017
Jokainen on oman elimistönsä paras asiantuntija, olen kuullut sanottavan.
17.3.2017
Ilmoittauduin vuosi sitten vapaaehtoisesti haastateltavaksi Reuma-lehteen.
7.2.2017
Kymmenen vuotta sitten nivelreumaan sairastunut Emilia Viherkoski k