Vertaisnurkka: Nuoren aikuisen elämää, remission jälkeenkin

5.4.2023
Verkkotapahtuma

Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!

Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Vertaisnurkka maanantai 29.5.2023 klo 18:0019:00 Nuoren aikuisen elämää, remission jälkeenkin

Oletko sinäkin nuori aikuinen, jonka sairaus on aktivoitunut uudestaan pitkän tauon jälkeen? Miten sinä olet sopeutunut oireiden muuttuessa? Oletko joutunut harkitsemaan uudelleenkouluttautumista tai esimerkiksi hakenut apua kuntoutuksista? Kuinka jaksat tämän kaiken keskellä? Muun muassa näistä aiheista voit tulla juttelemaan vertaisnurkkaan. Paikalla on Reumaliiton vertaistukija Elina Suomen Reumanuorista.

Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla haluamasi huoneen nimeä. Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.

Keltaiseen lippalakkiin pukeutunut nuori istuu onki kädessään, taustalla oranssi aurinko heijastuu veteen.

Tulevat vertaisnurkat

5.6. Reuma ja perheen perustaminen

12.6. Rinnallakulkijana lastenreumaa sairastavalle

Vertaisnurkkatoiminta jää kesäkuussa tauolle ja jatkuu elokuun loppupuoliskolla.

15.2.2023
Uusi verkkopalvelu helpottaa omaan tilanteeseen sopivan vertaistukijan löytämistä.
1.12.2022
Reumaliiton televisioarpajaiset näkyvät Nelosella joulu-maaliskuus
26.9.2022
Pitkäaikaissairauden oireet, kuten väsymys ja kivut, eivät välttämättä näy ulospäin,
3.5.2022
Mitenkäs jäykkä koppura minä jo olen, ihmettelin itsekseni aina ratsastustunnin päät

Verkkotapahtuma
Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!