Vertaisnurkka: Elämä Lupuksen kanssa

13.4.2022

Tervetuloa vertaisnurkkaan juttelemaan samassa tilanteessa olevien kanssa!

Haluaisitko kohdata muita, jotka ovat kanssasi samassa elämäntilanteessa tai kokeneet samoja asioita, joita käyt läpi parhaillaan? Reumaklubilla järjestetään arki-iltaisin teematuokioita, joihin voit tulla juttelemaan matalalla kynnyksellä ilman ennakkoilmoittautumista ja viipyä haluamasi ajan. Paikalla on koulutettu vertaistukija, jolla on sama kokemus kuin osallistujilla.

Vertaisnurkka 6.6. klo 18-19

Elämä Lupuksen kanssa

SLE ja DLE ovat harvinaisia reumasairauksia, jotka vaikuttavat elämään monella tavalla. Tule vaihtamaan ajatuksia siitä, kuinka sinun elämäsi sujuu sairauden kanssa. Mukana on Reumaliiton vertaistukija Sari.

Pääset liittymään saapumalla Reumaklubillle nettiosoitteeseen reumaklubi.reumaliitto.fi ja klikkaamalla haluamasi huoneen nimeä. Mitään tunnuksia, salasanoja tai erillisiä ohjelmia ei tarvita. Huoneeseen mahtuu kerralla rajallinen määrä osallistujia.

Kaksi eri ikäistä naista kasvot kameraan päin. Teksti Vertaisnurkka Reumaklubilla Elämä Lupuksen kanssa 6.6. klo 18-19.

Tulevat vertaisnurkat:

13.6. Reumasairaus ruuhkavuosien keskellä

Vertaisnurkat jäävät kesätauolle ja jatkuvat maanantaina 15.8.

3.5.2022
Mitenkäs jäykkä koppura minä jo olen, ihmettelin itsekseni aina ratsastustunnin päät
12.2.2022
Teini-iässä elämääni tuli mukaan jotain, mitä en osannut odottaa, sairaus nimeltä sy
3.2.2022
Haluaisitko jakaa kokemuksiasi arjesta sairauden kanssa?
9.12.2020
Reuma- ja tules-yhdistykset järjestivät ennen koronaa viikoittain yli 600 tuntia toimintaa.